Zobaczymy ile pracowników lovinku w ogóle ma rozumu ,konkretna kasa czeka od 1 maja w Niemczech i Austrii.Każdy gada jak tu jest źle itp.Teraz się dopiero okaże,jakich to orłów posiada ta firma,no bo sobie myślę ,co drugi to kierownik,brygadzista i jeszcze narzekają ,że mało zarabiają.A ilu jest wykwalifikowanych pracowników i też narzekają.
Czy ktoś wie mniej więcej czy duzo osób z Bolesławca pracuje w Lovink. Chodzi o sprawę ewentualnych dojazdów :) . Bo transportu jak BDN to raczej nie mają ??
~prawe oko szefa w zakładzie niezalogowany 21 kwietnia 2011r. o 19:37
Kochany panie dyrektorze,mam nadzieję iż ta prezentacja s5 była ostatni raz.Czy widział pan co się działo?Tak,tak wszyscy prawie spali,a ja gdy pani Monika opowiadała o tym S5 to prawie zleciałem z krzesełka tak dopiero mi się chciało spać,co kogo obchodzi ta gadka.Ludzi interesuje, i tak na pewno myśleli,kiedy będzie 13 lub premia motywacyjna to dopiero by słuchali,poczęstunek w porządku,tylko czaiłem się za długo na jajko i ten duży z automatu je wziął , no ten co ma jakieś Rosyjsko brzmiące imię,a to było ostatnie jajko. ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.