Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~ niezalogowany
22 kwietnia 2011r. o 13:08
~ napisał(a): nie wiedzialem ze PAROWA to rosyjsko brzmiace imie ....... :>

Może nazwisko ??
:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ada niezalogowany
22 kwietnia 2011r. o 14:30
Ile tam płacą??
~;d niezalogowany
22 kwietnia 2011r. o 19:47
to zależy jak dobrze umiesz życzliwie donosić. :]
~khaki niezalogowany
3 maja 2011r. o 13:12
odnośnie tego całego s5 to czy to cos dało konkretnego dla firmy oprócz wydania kupe kasy zresztą nie naszej .No co dało to zakładowi oprócz naklejek na wszustkim co się dało z napisami typu ''śmietnik'' itp. jakby to był zakład OHP gdzie wszystko naprawde wszystko musi byc opisane,podpisane i oznaczone , wie c sie pytam co to s5 dało? niewiem jakos inaczej pracujemy ,bóg wie jak wzrosły efektywność , iloś ,jakość itd. wg mnie mnie to nie ja pracowałam tak samo przed i po tym 5s i nie zamierzam tego zmieniać bo jaka płaca taka praca i żadne s5 tego nie zmieni tylko żal mi niektórych ludzi z naszego zakładu bo robią z siebi naprawdę ........ w imie tego s5 udając że nie wiedzą lub nie widzą że zdecydowana większość załogi ma to s5 naprawdę w d....
;(
to to podsumowanie to juz całkiem było żałosne ale przyjamniej był poczęstunek :P jedyna dobra rzecz z tego całego ......
~ niezalogowany
8 maja 2011r. o 21:30
podsumowanie 5S to klapa na całej linii, Pani prowadząca chyba prezentacje pierwszy raz na oczy widziała.
~KKKKK niezalogowany
19 maja 2011r. o 19:32
Eeee tam najważniejsze,że klima w firmie działa (zimą) :P
~ niezalogowany
22 maja 2011r. o 17:50
A ja chciałam powiedzieć tylko tyle że pracują tam ludzie fałszywi najlepiej się nie odzywać wy krec ane mieć na wszystko chodzi mi o dział nie powiem hihihihihih niech sie domyślą :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !! !! !! !! !! !! !!

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
25 maja 2011r. o 19:10
teraz napewno w lovinku będzie lepiej, mamy nowego przedstawiciela, który załatwi 13- stki , wyższe premie itd. :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza