Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~zlew niezalogowany
30 października 2011r. o 18:05
~ napisał(a): Ale,że co-powoli robi się tam jakaś kiła?

Już nie dramatyzujmy jaka tam kiła.....Co najwyżej syf i malaria :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gumowe ucho niezalogowany
2 listopada 2011r. o 18:56
Coraz gorzej na malarni,panie dyrektorze ostatnio w szatni pod słyszałem rozmowę,ba oni nawet to przy wszystkich mówili,cytuje ; czekamy na jeden telefon od Krzyśka i rura na zachód za grube euro i bez żadnych sentymentów''. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
~fafluchte niezalogowany
2 listopada 2011r. o 20:06
~gumowe ucho napisał(a): Coraz gorzej na malarni,panie dyrektorze ostatnio w szatni pod słyszałem rozmowę,ba oni nawet to przy wszystkich mówili,cytuje ; czekamy na jeden telefon od Krzyśka i rura na zachód za grube euro i bez żadnych sentymentów''. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ICH HABE KEINE AHNUNG ??
~ niezalogowany
3 listopada 2011r. o 15:19
~gumowe ucho napisał(a): Coraz gorzej na malarni,panie dyrektorze ostatnio w szatni pod słyszałem rozmowę,ba oni nawet to przy wszystkich mówili,cytuje ; czekamy na jeden telefon od Krzyśka i rura na zachód za grube euro i bez żadnych sentymentów''. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Strachy na lachy hi hi za grube euro? a tam już na was czekają. Tak tak nikt nikogo nie trzyma można pisać podanie śmiało a potem może do Reny!!!
~Sali niezalogowany
3 listopada 2011r. o 16:36
Jaka PŁACA taka PRACA. Niestety takie są nasze realia . A babole bedą zapierdalać dalej :PPP
~Sali niezalogowany
3 listopada 2011r. o 16:39
Teraz Marzenka będzie rządziła LOVINGIEM heheheh:PPPPP . Kontrola jakości górą!!:Pp
~ niezalogowany
3 listopada 2011r. o 18:39
~Sali napisał(a): Jaka PŁACA taka PRACA. Niestety takie są nasze realia . A babole bedą zapierdalać dalej :PPP

A może odwrotnie jaka praca taka pŁaca :D :D :D ??
~Brutus niezalogowany
4 listopada 2011r. o 19:37
Jakie strachy na lachy?Jak nie wierzysz to idż i spytaj odpowiednich ludzi na zakładzie.A co do Reny to jestem pewny że to ty tam masz podanie,bo na przykład ja nie wchodzę z deszczu pod rynnę jak ty i nie pieprz tu bzdur ty akwariowy gupiku.Bo jest tu jeszcze paru ludzi,którzy posiadają jakąś ambicje zawodową i nie zatrzymują się na pewnym etapie, tylko się dalej rozwijają a i intelektem przewyższają nie jednego z kadry .I mam dla ciebie rade-stań przed dżwiami naszej firmy i proś ludzi takich jak np.Jakub który się dopiero co zwolnił i proś by zostawali,bo może się okazać że to ty musisz jutro stanąć na GF-a lub co gorsza iść na malarnie i malować 8h stojąc !! !! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza