Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

2900
#falco nieaktywny
10 października 2015r. o 13:57
jak mi będzie?
ano tak samo jak przed postawieniem ''krzyżyka''
faktem jest jednak to że kto wie czy po wielu latach nieobecności przy tfuuu...-''urnach'' teraz się nie wybiorę
sprawdzę tylko która z tych partyjek ma najgorsze notowania nie mając żadnych szans na ''rządzenie''
żadne pisy czy pe-o ,żadne tam sld czy korwiny czy też ci wieczni ''wazeliniarze''
po prostu najgorsza czyli dla mnie najlepsza :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
10 października 2015r. o 14:15
Według mnie tacy jak my mamy do wyboru dwie opcje ; Kukiz lub Petru .

To oczywiście moja prywatna opinia .Ale aby siedzieć bezczynnie i oddać pole oszołomom , kombinatorom lub pospolitym złodziejom nie ma mowy.Idę aby wnuki nie pluły na mój grób że nawet nie próbowałem coś zmienić.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 14:19
PanM napisał(a): tacy jak my .

oszołomom

Tacy jak my? oszołomom? :D
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 14:20
alter napisał(a):
alter napisał(a):
PanM napisał(a): Panie Skorn , z braku argumentów sięga Pan po kłamstwa ?

Czy to nie PanM rozpowszechniał opinie o wysokim zadłużeniu Bolesławca? Co okazało się kłamstwem?

A teraz, skąd Pan bierze informacje o bilionowym zadłużeniu naszego państwa? Proszę podać źródło tej informacji.

PanM napisał(a):
KONSTYTUCYJNA LISTA PRIORYTETÓW

Nic odkrywczego.

:D Dopisane 09.10.2015r. o godz. 19:10:Dodam, że PanM zakładając ten temat sam wpisuje się w pustą demagogie. Nie ma nic merytorycznego do powiedzenia na temat gospodarki, na tematy istotne dla Polaków.
2900
#falco nieaktywny
10 października 2015r. o 14:30
Kukiz zostanie wchłonięty przez ''...ów'' nawet tego nie zauważając a Petru?

nie widzę go jako kogoś kto zadba o interesy Polaków a szybciej własnych kumpli ;)

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
10 października 2015r. o 15:12
Kukiz dostał rozkaz -> "szczekać", inaczej mógłby tylko pomarzyć o scenie "politycznej..." ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 15:52
PanM napisał(a): Według mnie tacy jak my mamy do wyboru dwie opcje ; Kukiz lub Petru .

To oczywiście moja prywatna opinia .Ale aby siedzieć bezczynnie i oddać pole oszołomom , kombinatorom lub pospolitym złodziejom nie ma mowy.Idę aby wnuki nie pluły na mój grób że nawet nie próbowałem coś zmienić.

Niech Pan tylko przypadkiem nie poprze Nowoczesnej bo każdą partię z pańskim poparciem zaraz szlak trafiał. Z tego też względu proszę bardzo o wyraźne poparcie przez Pana komitetu Kukiz15. :D :P
11445
PanM
10 października 2015r. o 16:59
~ napisał(a):
PanM napisał(a): Według mnie tacy jak my mamy do wyboru dwie opcje ; Kukiz lub Petru .

Niech Pan tylko przypadkiem nie poprze Nowoczesnej bo każdą partię z pańskim poparciem zaraz szlak trafiał. Z tego też względu proszę bardzo o wyraźne poparcie przez Pana komitetu Kukiz15. :D :P

Co bardziej inteligentni i rozważni już dawno zauważyli że ja panM NIE MAM POLITYCZNEGO ZABARWIENIA.

Od zawsze zajmowałem się jedynie problematyką zdrowej gospodarki oraz stosunkiem państwa do pojedynczego człowieka .
Tak jak w przypisku na mich wpisach.

Maksymalna swoboda dla obywateli oraz minimalna rola państwa przy zachowaniu zdrowego maksymalnie sprawiedliwego prawa.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.