PanM napisał(a): tacy jak my .
oszołomom
alter napisał(a):alter napisał(a):PanM napisał(a): Panie Skorn , z braku argumentów sięga Pan po kłamstwa ?
Czy to nie PanM rozpowszechniał opinie o wysokim zadłużeniu Bolesławca? Co okazało się kłamstwem?
A teraz, skąd Pan bierze informacje o bilionowym zadłużeniu naszego państwa? Proszę podać źródło tej informacji.
PanM napisał(a):
KONSTYTUCYJNA LISTA PRIORYTETÓW
Nic odkrywczego.
:D Dopisane 09.10.2015r. o godz. 19:10:Dodam, że PanM zakładając ten temat sam wpisuje się w pustą demagogie. Nie ma nic merytorycznego do powiedzenia na temat gospodarki, na tematy istotne dla Polaków.
Zastosowana autokorekta
PanM napisał(a): Według mnie tacy jak my mamy do wyboru dwie opcje ; Kukiz lub Petru .
To oczywiście moja prywatna opinia .Ale aby siedzieć bezczynnie i oddać pole oszołomom , kombinatorom lub pospolitym złodziejom nie ma mowy.Idę aby wnuki nie pluły na mój grób że nawet nie próbowałem coś zmienić.
~ napisał(a):PanM napisał(a): Według mnie tacy jak my mamy do wyboru dwie opcje ; Kukiz lub Petru .
To oczywiście moja prywatna opinia .Ale aby siedzieć bezczynnie i oddać pole oszołomom , kombinatorom lub pospolitym złodziejom nie ma mowy.Idę aby wnuki nie pluły na mój grób że nawet nie próbowałem coś zmienić.
Niech Pan tylko przypadkiem nie poprze Nowoczesnej bo każdą partię z pańskim poparciem zaraz szlak trafiał. Z tego też względu proszę bardzo o wyraźne poparcie przez Pana komitetu Kukiz15. :D :P