Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Piewca ciemnoty

3004
#masi nieaktywny
10 października 2015r. o 17:11
PanM napisał(a): [
Co bardziej inteligentni i rozważni już dawno zauważyli że ja panM NIE MAM POLITYCZNEGO ZABARWIENIA...

:D

Dopisane 10.10.2015r. o godz. 17:11:

PS Powinien Pan założyć kabaret i w nim występować, będzie miał Pan miliony wielbicieli a nie 1% :D

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
10 października 2015r. o 18:58
masi napisał(a):
PanM napisał(a): [
Co bardziej inteligentni i rozważni już dawno zauważyli że ja panM NIE MAM POLITYCZNEGO ZABARWIENIA...

:D Dopisane 10.10.2015r. o godz. 17:11:PS Powinien Pan założyć kabaret i w nim występować, będzie miał Pan miliony wielbicieli a nie 1% :D

Szanowny Panie Norbercie Zientara " vel Masi " / swego czasu lider internetowych Bolesławieckich Troli "

Pragnę Panu przypomnieć że w wyborach do sejmu 2011 zająłem w Bolesławcu drugie miejsce przegrywając jedynie z kandydatem PO .
Na kampanię nie wydałem ani jednego grosza -- startowałem z pozycji nr 5 na liście .
W wyborach do europarlamentu okręg którym kierowałem jako jeden z kilku w Polsce / mimo niestosownych zachowań Palikota " uzyskał ponad 7 % poparcia przekraczając próg wyborczy.
Na wyniki do Rady Miasta decydujący wpływ nie miał kandydat a lista z jakiej startował.
Gdyby PAN PREZYDENT PIOTR ROMAN WYSTAWIŁ MAŁPĘ PRAWDOPODOBNIE BYŁA BY ONA RADNĄ.

Nikogo nie interesowały żadne programy ani osobowości -- liczyło się tylko od kogo i z kim się trzyma.

http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=6489

Dopisane 10.10.2015r. o godz. 18:58:

Panie Ziętara Norbercie -- ten wątek dotyczy kontrowersyjnych wypowiedzi księdza Oko --

widzę że trolowanie z Pana nie wychodzi.
Pan z Trolowni wyjechał ale ona z Pana nigdy nie wyjedzie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
3004
#masi nieaktywny
10 października 2015r. o 19:17
PanM napisał(a):
...widzę że trolowanie z Pana nie wychodzi.
Pan z Trolowni wyjechał ale ona z Pana nigdy nie wyjedzie.

Dla Pana może trolownia... Dla mnie Polska będzie Polską a Bolesławiec Bolesławcem... :)
Pozostało mi tylko życzyć sukcesów :)
[img=1444497446_moqg3pk.jpg]

~ niezalogowany
10 października 2015r. o 20:00
Pan Moszczyński nienawidzi ludzi pokroju ks. Oko z jednej prostej przyczyny. Bo duchowny ma odwagę iść pod prąd napierającej fali lewackiej psudoideologii gloryfikujących wynaturzenia, zboczenia i upadek moralny.

A Pan - drogi Panie M - nic wartościowego Pan sobą nie reprezentuje, nie udało się Panu dorwać do koryta. Pański guru jak i jego infantylna Partia Palikota upadła szybciej niż myślałem he he. I to samo czeka Lewactowo Razem
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 20:14
Jeszcze twierdzi że nie ma politycznego zabarwienia..... :]
11445
PanM
10 października 2015r. o 20:53
~ napisał(a): Pan Moszczyński nienawidzi ludzi pokroju ks. Oko z jednej prostej przyczyny. Bo duchowny ma odwagę iść pod prąd napierającej fali lewackiej psudoideologii gloryfikujących wynaturzenia, zboczenia i upadek moralny.

A Pan - drogi Panie M - nic wartościowego Pan sobą nie reprezentuje, nie udało się Panu dorwać do koryta. Pański guru jak i jego infantylna Partia Palikota upadła szybciej niż myślałem he he. I to samo czeka Lewactowo Razem

Mam absolutną pewność że nigdy i nigdzie nie kierowałem się nienawiścią do kogokolwiek .W tym też do księdza Oko.
Poddałem ocenie jego wypowiedzi i szerzone poglądy.
Z jednej strony jako przedstawiciel kościoła przyjmuje rolę moralizatora a jednocześnie jest piewcą wykluczenia.
Kto i w imię czyjego przyzwolenia ma prawo decydować co i jak mają robić inni.
Wnikanie w intymne Życie innych ludzi jest po pierwsze nietaktowne a czasem wręcz obrzydliwe.
Wiadomym jest że pewna grupa ludzi nie toleruje mniejszości seksualnych .
A gdzie merytoryczne argumenty ?
Gdzie jawnośc ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
3004
#masi nieaktywny
10 października 2015r. o 20:59
PanM napisał(a):
Wnikanie w intymne Życie innych ludzi jest po pierwsze nietaktowne a czasem wręcz obrzydliwe.

Przecież tak Pan właśnie tak robił :)
Za co były te przeprosiny?
Teraz nagle obrzydliwe i nietaktowne?

11445
PanM
10 października 2015r. o 21:26
masi napisał(a):
PanM napisał(a):

Przecież tak Pan właśnie tak robił :)
Za co były te przeprosiny?
Teraz nagle obrzydliwe i nietaktowne?

Panie Norbercie Ziętara vel masi -- przeprosiny były za nieuzasadnione użycie słowa " niewierna " w kontekście wspólnoty majątkowej pewnego byłego małżeństwa.W tym nie wymieniłem nikogo z nazwiska .
Sąd sprawę umorzył , to tyle.
Nie ma Się Pan czym podniecać.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo