masi napisał(a): PanM napisał(a): [
Co bardziej inteligentni i rozważni już dawno zauważyli że ja panM NIE MAM POLITYCZNEGO ZABARWIENIA...
:D Dopisane 10.10.2015r. o godz. 17:11:PS Powinien Pan założyć kabaret i w nim występować, będzie miał Pan miliony wielbicieli a nie 1% :D
Szanowny Panie Norbercie Zientara " vel Masi " / swego czasu lider internetowych Bolesławieckich Troli "
Pragnę Panu przypomnieć że w wyborach do sejmu 2011 zająłem w Bolesławcu drugie miejsce przegrywając jedynie z kandydatem PO .
Na kampanię nie wydałem ani jednego grosza -- startowałem z pozycji nr 5 na liście .
W wyborach do europarlamentu okręg którym kierowałem jako jeden z kilku w Polsce / mimo niestosownych zachowań Palikota " uzyskał ponad 7 % poparcia przekraczając próg wyborczy.
Na wyniki do Rady Miasta decydujący wpływ nie miał kandydat a lista z jakiej startował.
Gdyby PAN PREZYDENT PIOTR ROMAN WYSTAWIŁ MAŁPĘ PRAWDOPODOBNIE BYŁA BY ONA RADNĄ.
Nikogo nie interesowały żadne programy ani osobowości -- liczyło się tylko od kogo i z kim się trzyma.
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=6489
Dopisane 10.10.2015r. o godz. 18:58:
Panie Ziętara Norbercie -- ten wątek dotyczy kontrowersyjnych wypowiedzi księdza Oko --
widzę że trolowanie z Pana nie wychodzi.
Pan z Trolowni wyjechał ale ona z Pana nigdy nie wyjedzie.