Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obrażają, ale nie są większością
9984
#gover nieaktywny
17 października 2015r. o 8:47
emem napisał(a): Wg mnie jest do zaakceptowania. I nie jest pisane przez anonimowa osobe.

Obrazanie, jesli nie jest anonimowe, wg Ciebie jest "do zaakceptowania"?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
17 października 2015r. o 8:50
Pannazdzieckiem, proponuje, abys historie pozostawil historykom i przyjal ja taka jaka jest. Faktem historycznym jest, ze byly grupy Polakow, ktore np. w czasie wojny pomagaly zabijac innych Polakow czy obywateli innych krajow. Tego nie zmienisz.

Tak jak samo jak np. nowy prezydent RP nie zmieni faktu, ze to Lech Walesa byl liderem sierpniowych strajkow. Moze go przemilczec podczas kolejnej rocznicy, ale historii nie zmieni, tak jak Ty nie zmienisz historii jesli napiszesz pare postow, w ktorych obrazisz innych, ktorzy tej historii sie uczyli i te fakty znaja.

A co do depopulacji - czasy sie zmienily, ludzie chca poznawac swiat, a nie w wieku dwudziestu lat rodzic dzieci. I to nie jest nic zlego. Pozwol im decydowac o ich wlasnym zyciu.

Dopisane 17.10.2015r. o godz. 08:50:

gover napisał(a): Obrazanie, jesli nie jest anonimowe, wg Ciebie jest "do zaakceptowania"?

Wg mnie zadne obrazanie nie jest do zaakceptowania, a szczegolnie anonimowe.
Dlatego konczymy z anonimowym hejtem na Bolec.Info.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 października 2015r. o 8:59
Maniek , po owocach poznajemy. Jeśli po transformacji ustrojowej z 42 mln zrobiło się 37 , z czego jakieś pięć na emigracji , trzy na bezrobociu , jakieś dwa mają się świetnie , a reszta klepie biedę. Zaś pseudo elity plują na Przodków wrzucając do jednego wora absolutnie wszystkich i jeszcze sprzedają w ubeckich telewizorniach szum dezinformacyjny , to moje gratulacje. Życzę Ci szczęścia na zielonej wyspie , którą w głowie nosisz.

Na mnie czas , idę budować żydowski kapitalizm :) ( żeby nie było , żem antysemita . Neoliberalne podstawy kapitalizmu opracował noblista Friedman , przedstawiciel wybranego narodu )

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
1
emem
17 października 2015r. o 9:06
Pannazdzieckiem - Ty chyba nie rozumiesz jednego. Transformacja przyniosla Polakom to czego dlugo szukali - wolnosc. Dzisiaj te dwa miliony Polakow, ktore wyjechaly z tej wolnosci korzysta. To, ze ktos sie urodzil w jednym kraju nie oznacza, ze musi cale zycie w nim spedzic, moze wyjechac na kilka lat, na kilkanacie badz na reszte zycia. I nie ma w tym nic zlego.

Druga sprawa - czasy sie zmienily. Tak jak pisalem, ludzie chca poznawac swiat, a nie rodzic dzieci w wieku 19 czy 20 lat tak jak to bylo kiedys. Zaczeli tez myslec i planowac swoja rodzine - to tez nic zlego. To jest wybor kazdego czlowieka i nie odbieraj mu go. Niech kazdy decyduje za siebie. Jezeli chcesz miec dziesiecioro dzieci - nikt Ci tego nie broni.

Wolalbys, zeby Polska byla dalej krajem zamknietym, zeby nikt nie mogl pojechac za granice, zeby nie mogl wybrac gdzie i z kim chce zyc? Zeby kazdy Twoj ruch kontrolowalo panstwo?

Pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
11100
#Blackjack nieaktywny
17 października 2015r. o 9:19
Ha ha, sposób na nagrodę:
Zrobić film/ napisać książkę o żydach i mordujących polakach = 100% pewności wygranej.
Najlepsze jest to, że dotację na takie szmiry dostają z budżetu PL.
Możecie mi wierzyć lub nie, ale przed konkursem jak usłyszałem " księgi Jakubowe" to wiedziałem już kto wygra .....

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
4743
#MANSON nieaktywny
17 października 2015r. o 9:39
Tylko jedno przychodzi mi na myśl czytając Was, Bolec :|

Nie ukrywam siebie i swoich poglądów i nikogo nie obrażam.
Kto ma czysty umysł sam widzi co dzieje się na świecie. ja to widzę tylko tak.

:/

Zmoderowano 17.10.2015 godz.9:41 - powód: usunięte rysunki (prawa autorskie) (moderator)
~wszystko jasne niezalogowany
17 października 2015r. o 9:44
~aktor napisał(a): http://fakty.lca.pl/mobile,legnica,news,48748,Jacek_Glomb_ma_juz_druzyne_na_jesienne_wybory.html

A jakze...

Pan Głomb popiera PO wìec wszystko jasne. Zarobil na napisaniu Naszej Bosni na zlecenie Darka, tez z PO.

Zmoderowano 17.10.2015 godz.9:47 - powód: słownictwo- brak kultury (moderator)
~klucz-nick niezalogowany
17 października 2015r. o 9:46
ement nie pisz takich głupich głupot albo przestań brać leki psychotropowe,wolność ?i te inne banały ,tu powyżej masz prawde :P nie wiem skąd bierzesz te info ale jak niewiesz skąd je brać to ci podam link 1,alexjones,2,wolna polska,3 ,kefir2010,no i najfajniejsz niewygodne info pl,tylko mi nie pisz że takich bzdur nie czytasz,pozdrowienia dla świadomych nwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAPodatek miedziowy