Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienie z wf!

14184
#anirolak123 nieaktywny
19 października 2015r. o 21:02
Witam. Potrzebuję zwolnienia z wfu, niestety mój lekarz rodzinny nie jest skłonny mi go wystawić. Gdzie w Bolesławcu znajde kogoś kto zrobi to bez problemu lub za opłatą?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 października 2015r. o 21:05
Zacznij się leczyć !! :D
9478
#lia nieaktywny
19 października 2015r. o 21:09
Jeśli lekarz nie jest skłonny wystawic Ci zwolnienie, to znaczy, ze go nie potrzebujesz. Ruch to zdrowie :>
3004
#masi nieaktywny
20 października 2015r. o 0:02
Ja Ci wystawię bez problemu, mogę być wujkiem lub dziadkiem i za darmo! :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~roksi niezalogowany
20 października 2015r. o 1:20
Siostrzenica która jest po operacji nogi coś mi wspominała że od niedawna zmieniły się przepisy jeżeli chodzi o zwolnienie z wf na takiej zasadzie iż lekarz musi napisać jakie ćwiczenia dana osoba może wykonywać a jakich nie powinna. więc raczej nie sądze żeby autor zdobyl całościowe zwolnienie z wf i to najlepiej na caly rok.
~ niezalogowany
20 października 2015r. o 9:47
anirolak123 napisał(a): Witam. Potrzebuję zwolnienia z wfu, niestety mój lekarz rodzinny nie jest skłonny mi go wystawić. Gdzie w Bolesławcu znajde kogoś kto zrobi to bez problemu lub za opłatą?

Wiesz, że to co teraz robisz to jest nakłanianie do przestępstwa?
~AGA niezalogowany
20 października 2015r. o 14:15
Masakra co za paralityczki:)
~mac niezalogowany
20 października 2015r. o 14:28
Wiesz, że takie prośby są karalne? Życzę powodzenia panno dwie lewe ręce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza