#anirolak123 nieaktywny 19 października 2015r. o 21:02
Witam. Potrzebuję zwolnienia z wfu, niestety mój lekarz rodzinny nie jest skłonny mi go wystawić. Gdzie w Bolesławcu znajde kogoś kto zrobi to bez problemu lub za opłatą?
~roksi niezalogowany 20 października 2015r. o 1:20
Siostrzenica która jest po operacji nogi coś mi wspominała że od niedawna zmieniły się przepisy jeżeli chodzi o zwolnienie z wf na takiej zasadzie iż lekarz musi napisać jakie ćwiczenia dana osoba może wykonywać a jakich nie powinna. więc raczej nie sądze żeby autor zdobyl całościowe zwolnienie z wf i to najlepiej na caly rok.
anirolak123 napisał(a): Witam. Potrzebuję zwolnienia z wfu, niestety mój lekarz rodzinny nie jest skłonny mi go wystawić. Gdzie w Bolesławcu znajde kogoś kto zrobi to bez problemu lub za opłatą?
Wiesz, że to co teraz robisz to jest nakłanianie do przestępstwa?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.