Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

ksiądz z Jana Pawła mówi nieprawdę

~kurvinox niezalogowany
2 listopada 2015r. o 17:43
~jacek napisał(a): Po co chodzicie do tego kościoła, by słuchać bredni chorego klechy. W Bolesławcu są inne kościoły w których nie politykuje się tylko głosi słowo boże.

Zależy co według ciebie znaczy głosić słowo boże.
Głosić słowo boże według mnie oznacza uczyć odróżniać ludzi fałszywych od dobrych bo to w życiu naprawdę się przydaje.

Czy bredzenie o nadstawianiu drugiego policzka to głoszenie słowa bożego?
Nie wskazywanie fałszywego PO (wybory pokazały że jednak to prawda) to głoszenie słowa bożego?

Żydzi i muzułmanie (starsi bracia w wierze według Wojtyły) uczą od maleńkości słowa bożego jak ogolić goja z forsy i majątku a młodsi bracia w wierze mają głosić jak nadstawić policzek i się dawać golić?
Takie msze do ja pinkole i faktycznie wolę mowę nienawiści.

Jeżeli wola boża dla katolika to dawanie się kopać to lepiej nie słuchajcie takiego słowa bożego.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~BYLA PARAFIANKA niezalogowany
2 listopada 2015r. o 17:58
mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on
3004
#masi nieaktywny
2 listopada 2015r. o 18:01
~BYLA PARAFIANKA napisał(a): mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on

Nie wiem tylko co jest dziecko winne w tym przypadku, aby nie pozwolić dopuścić do komunii...
Pewnie jabyś dała pieniądze to problemu by nie widział...

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 18:16
Mieszkałem na Jana Pawła, moja córka do komuni poszła w kościele na Pl. Zamkowym, czemu? Bo jestem po rozwodzie, tylko co dziecko winne.
Mało tego, znajoma do dziś tam mieszka, dwoje starszych dzieci było ministrantami, co niedziela w kościele razem z najmłodzszym dzieckiem, teraz to najmłodsze jest odrzucone przez księdza, bo rodzice nie chodzą do kościoła.
Jak można przy dziecku powiedzieć że nie zostanie przyjęte do Komuni Świętej bo matka i ojciec nie chodzą do kościoła, nie muszą, dziecko chodziło.
Państwo krelykalne i teraz PiS w rządzie, masakra.
Jeszcze trochę a będziemy mieli rodzaj Szariatu w kościele chrześcijańskim, tylko patrzeć jak mochery będą kamienować rozwodników.
~Jola niezalogowany
2 listopada 2015r. o 18:31
Mieszkalam tam przed wielu laty. Mialam podobne problemy, poszlam na rozmowe z ksiedzem, wyjasnilam sytuacje rodzinna i bylo po problemie.
Syn byl u komunii i biezmowaniu.
Polecam rozmowe zamiast sie tu nakrecac...
Kazdy ma inna sytuacje i tylko szczera rozmowa wyjasni nieporozumienie...
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 18:57
Trzeba było nie okłamywać księdza, gdybyście nie nakłamali i dotrzymywali danego słowa to nie byłoby problemów. Kościół to nie PO, tu trzeba mówić prawdę i jej przestrzegać.
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 19:28
~ napisał(a): Trzeba było nie okłamywać księdza, gdybyście nie nakłamali i dotrzymywali danego słowa to nie byłoby problemów. Kościół to nie PO, tu trzeba mówić prawdę i jej przestrzegać.
Mówisz że tu cała prawda?He he,he.
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 19:36
~BYLA PARAFIANKA napisał(a): mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on
A olej takiego klechę, facet w sukience nie będzie decydował jak masz żyć i wychowywać swoje dziecko, sami nie należą do świętych.
REKLAMA BAU zaprasza