Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

ksiądz z Jana Pawła mówi nieprawdę

~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 7:45
na wczorajszej mszy, ksiądz opowiadał brednie, że gdyby PO wygrało wybory to wprowadziłoby eutanazję, bo Unia tego wymaga, średniowieczne wciskanie ciemnocie bredni, wstyd Panie Ksiądz!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~parafianin niezalogowany
2 listopada 2015r. o 10:51
Ten ksiądz jest inny ...
W dzień wyborów agitował na PIS,
a poza tym podczas mszy opowiada takie brednie,
że przestałem tam chodzić na mszę,
bo jak go słuchałem to miałem ochotę pizdnąć go w pysk...
~jacek niezalogowany
2 listopada 2015r. o 11:00
Po co chodzicie do tego kościoła, by słuchać bredni chorego klechy. W Bolesławcu są inne kościoły w których nie politykuje się tylko głosi słowo boże.
~ss niezalogowany
2 listopada 2015r. o 11:06
To nie ksiądz to zwykły głąb
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 11:20
Dobrze godoł polać mu :D HAHAHA
13547
#Skaut nieaktywny
2 listopada 2015r. o 16:04
Olać go, ani grosza na tacę i na mszę spacer do innego kościoła!
Zaraz spokornieje i przestanie świrować a jak nie to "wyklaskać" go z mszy i z parafii!

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 16:25
dlaczego nikt nie powie w czasie mszy zeby glupot nie gadal i nie zajmowal sie polityka w kosciele? boicie sie? to dla was jest kosiol a nie dla ksiedza!
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 17:29
Jestem innego zdania. Proszę się dobrze wsłuchać co Ksiądz powiedział. Ma rację w zupełności. Tylko tego nie rozumieją Ci parafianie, dla których TVN, Polsat, Pseudoredaktorzy Lis czy Olejnik ps.Stokrotka są wyrocznia. Poczytajcie Gazetę Polska, Gazetę Polska Codzienna, Nasz Dziennik, posłuchajcie Radia Maryja, obejrzyjcie Telewizję Trwam czy Telewizję Republikę wówczas będziecie solidnie s
poinformowani a nie ustawicznie oklamywani i manipulowani. Ksiądz nie politykuje. To co mówi mieści się w nauce społecznej Kościoła. Definicja polityki brzmi: jest to roztropna troska o dobro wspólne. Dlaczego Kościół ma się w tym temacie nie wypowiadać ? Powinniście Państwo podziękować takiemu Księdzu i być wdzięczni. Dziękuję za uwagę
wdzięczni takiemu Księdzu

REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza