Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

ksiądz z Jana Pawła mówi nieprawdę

2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2015r. o 20:50
bo to ksiądz -ateista ;)
inni mówią prawdę i tylko prawdę :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~erwin niezalogowany
2 listopada 2015r. o 21:37
Wciska prostakom głupoty do głowy, a oni patrzą na niego jak na stwórcę!!! Co taki ksiądz ma do polityki, niech się zajmuje wiarą, a nie eutanazją!!! Najlepiej byłoby, żeby ludzie tłumnie przybywali do kościoła, i hojnie rzucali na tacę!!!, bo tylko, o to chodzi. Dlaczego, żaden ksiądz nie powiedział na kazaniu, ilu, w ich szeregach jest zboczeńców, pedofili , i że właśnie ich powinna dosięgnąć EUTANAZJA!!!!! Straszą, chodząc po kolędzie, że kto ich nie przyjmie, będzie miał problemy, z pochówkiem!!!! po prostu, trzeba omijać tą świątynię szerokim łukiem.
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 21:46
Dobrze ksiadz powiedział!
A prostak to Twoj stary ze Cie na takiego glupka wychował..
~wierzący antyklerykał niezalogowany
2 listopada 2015r. o 21:48
Dopóki ludzie będą trząść gaciami przed księżmi dopóty klechy będą się szarogęsić i mówić nam jak mamy żyć. Zamiast narzekać na forum internetowym trzeba takiemu księdzu wygarnąć prosto w oczy żeby się odpierdzielił od naszych poglądów politycznych i nie mieszał ambony z mównicą a jak nie to niech wypiernicza z naszego kościoła. Bo kościół jest nasz a on tylko tymczasowo tam pracuje i mieszka. I jak każdego lokatora można go na zbity ryj eksmitować !! :P
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 21:51
~ napisał(a): Trzeba było nie okłamywać księdza, gdybyście nie nakłamali i dotrzymywali danego słowa to nie byłoby problemów. Kościół to nie PO, tu trzeba mówić prawdę i jej przestrzegać.

Poluzuj koloratkę klecho bo ci ogranicza dopływ krwi do mózgu i pieprzysz jak potłuczony !!
~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 22:23
~ napisał(a): Jestem innego zdania. Proszę się dobrze wsłuchać co Ksiądz powiedział. Ma rację w zupełności. Tylko tego nie rozumieją Ci parafianie, dla których TVN, Polsat, Pseudoredaktorzy Lis czy Olejnik ps.Stokrotka są wyrocznia. Poczytajcie Gazetę Polska, Gazetę Polska Codzienna, Nasz Dziennik, posłuchajcie Radia Maryja, obejrzyjcie Telewizję Trwam czy Telewizję Republikę wówczas będziecie solidnie s
poinformowani a nie ustawicznie oklamywani i manipulowani. Ksiądz nie politykuje. To co mówi mieści się w nauce społecznej Kościoła. Definicja polityki brzmi: jest to roztropna troska o dobro wspólne. Dlaczego Kościół ma się w tym temacie nie wypowiadać ? Powinniście Państwo podziękować takiemu Księdzu i być wdzięczni. Dziękuję za uwagę
wdzięczni takiemu Księdzu
Ciemnogrod. Daj mu na tacę! Radio maryja buhahhaah. Może jeszcze przelew zrobić żeby rydzyk na paliwo miał. Dzięki taki ludziom jak ty jesteśmy dalej zacofani!!

~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 22:46
~BYLA PARAFIANKA napisał(a): mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on

Też mieszkałam na tej ulicy i miałam identyczna sytuacje ten ksiądz to dziwny czlowiek i zwykły zboczeniec co w piekarni przy dzieciach mówi o ciepłych pośladkach!!!!!

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
2 listopada 2015r. o 22:59
~ napisał(a):
~BYLA PARAFIANKA napisał(a): mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on

Też mieszkałam na tej ulicy i miałam identyczna sytuacje ten ksiądz to dziwny czlowiek i zwykły zboczeniec co w piekarni przy dzieciach mówi o ciepłych pośladkach!!!!!

moderator zmienił prawidłowe okreslenie tego ksiedza na dziwny było toche inaczej ale trudno
REKLAMA BAU zaprasza