~ napisał(a): Trzeba było nie okłamywać księdza, gdybyście nie nakłamali i dotrzymywali danego słowa to nie byłoby problemów. Kościół to nie PO, tu trzeba mówić prawdę i jej przestrzegać.
~ napisał(a): Jestem innego zdania. Proszę się dobrze wsłuchać co Ksiądz powiedział. Ma rację w zupełności. Tylko tego nie rozumieją Ci parafianie, dla których TVN, Polsat, Pseudoredaktorzy Lis czy Olejnik ps.Stokrotka są wyrocznia. Poczytajcie Gazetę Polska, Gazetę Polska Codzienna, Nasz Dziennik, posłuchajcie Radia Maryja, obejrzyjcie Telewizję Trwam czy Telewizję Republikę wówczas będziecie solidnie s
poinformowani a nie ustawicznie oklamywani i manipulowani. Ksiądz nie politykuje. To co mówi mieści się w nauce społecznej Kościoła. Definicja polityki brzmi: jest to roztropna troska o dobro wspólne. Dlaczego Kościół ma się w tym temacie nie wypowiadać ? Powinniście Państwo podziękować takiemu Księdzu i być wdzięczni. Dziękuję za uwagę
wdzięczni takiemu Księdzu
Ciemnogrod. Daj mu na tacę! Radio maryja buhahhaah. Może jeszcze przelew zrobić żeby rydzyk na paliwo miał. Dzięki taki ludziom jak ty jesteśmy dalej zacofani!!
~BYLA PARAFIANKA napisał(a): mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~BYLA PARAFIANKA napisał(a): mieszkalam na tej dzielnicy zycie sie tak potoczylo ze zostalam samotna matka i za to ten gosc ukaral moje dziecko nie dopuszczajac do komuni bo nie ma taty nikt tak mnie nie ponizyl jak on
Też mieszkałam na tej ulicy i miałam identyczna sytuacje ten ksiądz to dziwny czlowiek i zwykły zboczeniec co w piekarni przy dzieciach mówi o ciepłych pośladkach!!!!!