~xl napisał(a): Strasznie idiotyczny ten film powyżej . Niestety nie przewartościowało mnie to , nawet bardziej utwierdziło w moich przekonaniach. Coś takiego może wymyślić tylko nieszczęśliwy człowiek. Tak bardzo chce ośmieszyć i obalić istnienie Boga tylko w jakim celu to robi skoro uważa że go nie ma. To też jest wiara i swego rodzaju i religia zajmować się obalaniem i ośmieszaniem kogoś kto rzekomo nie istnieje.Zgadzam sie w 100%,film durnowaty aż boli,jakiś dziwny czlowiek go wypacykował,w moim myśleniu o Bogu nie odniosłam najmniejszego szwanku ,tyle ,że znudził mnie ten głupiutki filmik na tyle ,ze nie obejrzałam do końca uznając,że nie jest tego wart.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):Żadnych brzydkich słów,ejże, i,d,i,o,ta to znana w medycynie jednostka chorobowa a nie żadne "brzydkie słowo",tak,że proszę mi tu "nie antycypować" ;) :D~xl napisał(a): Strasznie idiotyczny ten film powyżej . Niestety nie przewartościowało mnie to , nawet bardziej utwierdziło w moich przekonaniach. Coś takiego może wymyślić tylko nieszczęśliwy człowiek. Tak bardzo chce ośmieszyć i obalić istnienie Boga tylko w jakim celu to robi skoro uważa że go nie ma. To też jest wiara i swego rodzaju i religia zajmować się obalaniem i ośmieszaniem kogoś kto rzekomo nie istnieje.Zgadzam sie w 100%,film durnowaty aż boli,jakiś dziwny czlowiek go wypacykował,w moim myśleniu o Bogu nie odniosłam najmniejszego szwanku ,tyle ,że znudził mnie ten głupiutki filmik na tyle ,ze nie obejrzałam do końca uznając,że nie jest tego wart.