Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 12:19
~~ napisał(a): Proponuje ze złości odmrozić sobie uszy.
PiS_dzielce dostali szału.
Mały, złośliwiec gotów podpalić Polskę.
Tak jesteś zaślepiony nienawiścią , karmiony przez antypolskie media że wypowiedź Posła Kukiz 15 to też wina PiS .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 12:25
Karmiony jestem - podobnie jak ty - TVPInfo i Trwam.
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 12:32
9 marca 1652 - pierwsze Liberum Veto
9 marca 2016 - Szydło odmawia publikacji wyroku TK
9 marca 2017 - Waszczykowski grozi zerwaniem szczytu
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 12:44
Kaczor gdy zobaczył co się dzieje
Stracił całkiem już nadzieję,
Płakał, tupał, martwił się dzień cały
Aż mu j.a.j.a posiwiały.
~~zen niezalogowany
9 marca 2017r. o 15:38
już teraz jestem pewny po ilości wpisów że na 1000 lecia dali darmowe w-fi :P
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 15:47
~~ napisał(a): Po prostu Adam Andruszkiewicz! Niezwykle emocjonalny i szczery występ - obnażający obłudę Donalda Tuska. Ten materiał podbił Twittera, teraz czas na Facebooka. Zachęcamy do udostępnienia jeśli zgadzacie się z głosem młodego pokolenia.
➡️ Jest mi wstyd, kiedy Donald Tusk, wiedząc doskonale, że nasza Ojczyzna jest jak nasza matka, ją krytykuje ją za granicą. Zawsze mówi się o matce dobrze, a Tusk ją krytykuje!
➡️Donald Tusk to manipulator. Jeśli ktoś mi nie wierzy, to niech włączy spoty Platformy Obywatelskiej sprzed kilku lat, gdzie Tusk obiecywał, że młodzi Polacy wrócą z zagranicy, że będą niskie podatki, że będą referenda, że ograniczymy przywileje polityków. Co mamy kiedy Platforma wygrywa? Podwyższanie podatków, masowy wyjazd młodych ludzi za granice. A Tusk już dzisiaj spokojnie pobiera ponad 100 tys. zł miesięcznie.

Młocie ,a ten twój Andruszkiewicz to kto ?, jakiś biskup?
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 16:42
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Po prostu Adam Andruszkiewicz! Niezwykle emocjonalny i szczery występ - obnażający obłudę Donalda Tuska. Ten materiał podbił Twittera, teraz czas na Facebooka. Zachęcamy do udostępnienia jeśli zgadzacie się z głosem młodego pokolenia.
➡️ Jest mi wstyd, kiedy Donald Tusk, wiedząc doskonale, że nasza Ojczyzna jest jak nasza matka, ją krytykuje ją za granicą. Zawsze mówi się o matce dobrze, a Tusk ją krytykuje!
➡️Donald Tusk to manipulator. Jeśli ktoś mi nie wierzy, to niech włączy spoty Platformy Obywatelskiej sprzed kilku lat, gdzie Tusk obiecywał, że młodzi Polacy wrócą z zagranicy, że będą niskie podatki, że będą referenda, że ograniczymy przywileje polityków. Co mamy kiedy Platforma wygrywa? Podwyższanie podatków, masowy wyjazd młodych ludzi za granice. A Tusk już dzisiaj spokojnie pobiera ponad 100 tys. zł miesięcznie.

Młocie ,a ten twój Andruszkiewicz to kto ?, jakiś biskup?
Na pytanie tak " miłemu i inteligentnemu człowiekowi " odpowiadam -

Adam Andruszkiewicz jest posłem z KWW Kukiz'15 w Sejmie VIII kadencji w okręgu nr 24 (Białystok, Łomża, Suwałki, Augustów). Tym pytaniem udowodniłeś że jesteś kompletnym laikiem .
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 17:04
~~ napisał(a): Tym pytaniem udowodniłeś że jesteś kompletnym laikiem .

Uważasz , że trzeba znać z imienia i nazwiska każdą personę , która opublikuje w internecie parę miałkich zdań na temat Tuska? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza