~~ napisał(a): ~~ napisał(a): Po prostu Adam Andruszkiewicz! Niezwykle emocjonalny i szczery występ - obnażający obłudę Donalda Tuska. Ten materiał podbił Twittera, teraz czas na Facebooka. Zachęcamy do udostępnienia jeśli zgadzacie się z głosem młodego pokolenia.
➡️ Jest mi wstyd, kiedy Donald Tusk, wiedząc doskonale, że nasza Ojczyzna jest jak nasza matka, ją krytykuje ją za granicą. Zawsze mówi się o matce dobrze, a Tusk ją krytykuje!
➡️Donald Tusk to manipulator. Jeśli ktoś mi nie wierzy, to niech włączy spoty Platformy Obywatelskiej sprzed kilku lat, gdzie Tusk obiecywał, że młodzi Polacy wrócą z zagranicy, że będą niskie podatki, że będą referenda, że ograniczymy przywileje polityków. Co mamy kiedy Platforma wygrywa? Podwyższanie podatków, masowy wyjazd młodych ludzi za granice. A Tusk już dzisiaj spokojnie pobiera ponad 100 tys. zł miesięcznie.
Młocie ,a ten twój Andruszkiewicz to kto ?, jakiś biskup?
Na pytanie tak " miłemu i inteligentnemu człowiekowi " odpowiadam -
Adam Andruszkiewicz jest posłem z KWW Kukiz'15 w Sejmie VIII kadencji w okręgu nr 24 (Białystok, Łomża, Suwałki, Augustów). Tym pytaniem udowodniłeś że jesteś kompletnym laikiem .