~~Pis-da napisał(a): Lepszy KOD od pisu.
8 marca ogólnopolski strajk kobiet.
~~ napisał(a): i jako rasowemu krykantowi PiSu dodaj jeszcze coś o wiewiórkach i kiełbasce Dudy
~~ napisał(a):- Widzisz tak się składa że oni tego nie ukrywają i prezentują się ze znaczkami , takimi okrągłymi z napisem KOD , ci bez znaczków to ich sympatycy .Czy potrafię sobie wyobrazić że gwizdami wyraziłbyś swoją opinię - nie - moja wyobraźnia nie sięga tak daleko - opinia - Słownik SJPM21W2 napisał(a): Gdzie się pojawi Prezydent lub Prezes PiS tam pojawia się garstka KOD- owców i robią sobie piknik z gwizdkami , to nie nowość .
Dlaczego wszędzie widzisz KOD-owców??
Czy potrafisz sobie wyobraizć , że też gwizdami wyraził bym swoją opinię, na temat działalności Notariusza, mimo iż nie jestem w KOD-zie. Powiem nawet więcej , nie jestem lemingiem, lewakiem, ubekiem, komuchem,poparańcem itd! :)
M21W2 napisał(a): - Widzisz tak się składa że oni tego nie ukrywają i prezentują się ze znaczkami , takimi okrągłymi z napisem KOD , ci bez znaczków to ich sympatycy
~~ napisał(a): Kanał TVP ABC pokazał specjalny odcinek Teleranka z ministrem Antonim Macierewiczem. Szef Ministerstwa Obrony Narodowej opowiadał w programie małym dzieciom o Żołnierzach Wyklętych, ich bohaterstwie i niezłomnej postawie. Minister zjadł także z małymi prezenterami Teleranka grochówkę. W programie znalazła się jedna dziwna scena. Dzieci wyczyściły buty żołnierzom z grupy rekonstrukcyjnej. Po co to zrobiły?
~~ napisał(a): Kanał TVP ABC pokazał specjalny odcinek Teleranka z ministrem Antonim Macierewiczem. Szef Ministerstwa Obrony Narodowej opowiadał w programie małym dzieciom o Żołnierzach Wyklętych, ich bohaterstwie i niezłomnej postawie. Minister zjadł także z małymi prezenterami Teleranka grochówkę. W programie znalazła się jedna dziwna scena. Dzieci wyczyściły buty żołnierzom z grupy rekonstrukcyjnej. Po co to zrobiły?