Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~Biało-czerwony niezalogowany
5 marca 2017r. o 16:25
Narciarz "dobrej zmiany" wygwizdany !
Brawo Rodacy !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
5 marca 2017r. o 16:37
~~Biało-czerwony napisał(a): Narciarz "dobrej zmiany" wygwizdany !
Brawo Rodacy !
- Gdzie się pojawi Prezydent lub Prezes PiS tam pojawia się garstka KOD- owców i robią sobie piknik z gwizdkami , to nie nowość .
~~ niezalogowany
5 marca 2017r. o 16:42
dokładnie, zauwasz że wszedzie jest ich garstka, nawet tutaj w najwiekszym portalu 100 tysiecznego powiatu, zaledwie kilka stale tych samych taboretów, inaczej cięzko ich nawać
~~ niezalogowany
5 marca 2017r. o 16:47
M21W2 napisał(a): Gdzie się pojawi Prezydent lub Prezes PiS tam pojawia się garstka KOD- owców i robią sobie piknik z gwizdkami , to nie nowość .

Dlaczego wszędzie widzisz KOD-owców??
Czy potrafisz sobie wyobraizć , że też gwizdami wyraził bym swoją opinię, na temat działalności Notariusza, mimo iż nie jestem w KOD-zie. Powiem nawet więcej , nie jestem lemingiem, lewakiem, ubekiem, komuchem,poparańcem itd! :)
11445
PanM
5 marca 2017r. o 16:52
kc napisał(a):
PanM napisał(a): Pozdrawiam wszystkich .Tych przychylnych u tych którzy już mnie wirtualnie zrzucili w czeluści piekielne.

Kto cię zrzucił w "czeluści piekielne" , biedaczku ? Czyżby niedobra tylda PanM ? A to łotr, a ty dobry człowieku jeszcze go pozdrawiasz ;( ;( ;( Inni powinni brać z ciebie przykład, nie każdy potrafi w tak piękny sposób pogodzić swoje ego i alter ego.

W związku z tak ważnym dla ciebie wydarzeniem jakim jest nabicie 1000 stron (domyślam się ile wysiłku cię to kosztowało ) nie życzę ci tego, czego życzy ci twoje alter ego.

Dziękuję Panie Alter i całej Pańskiej ekipie .Niech Was najwyższy nie opuszcza.[img=1488729148_gbulgyh.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
9176
kc
5 marca 2017r. o 17:06
PanM napisał(a): Dziękuję Panie Alter i całej Pańskiej ekipie .Niech Was najwyższy nie opuszcza.

Wiem, że może dla ciebie to zbyt trudne, żeby zrozumieć, ale twojego alter ego nie ma na tym zdjęciu : ).
~~ niezalogowany
5 marca 2017r. o 17:16
Jeden na zdjęciu ma pomarszczone czoło". Wrodzona wada genetyczna?" Pachnie mi to "in vitro".
~~ niezalogowany
5 marca 2017r. o 17:26
i jako rasowemu krykantowi PiSu dodaj jeszcze coś o wiewiórkach i kiełbasce Dudy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza