M21W2 napisał(a): Czy potrafię sobie wyobrazić że gwizdami wyraziłbyś swoją opinię - nie - moja wyobraźnia nie sięga tak daleko - opinia - Słownik SJP
sjp.pl/opinia
1. czyjeś zdanie o kimś lub o czymś; sąd; osąd; zdanie; pogląd; 2. renoma, reputacja; 3. ocena kogoś lub czegoś wyrażona ustnie lub pisemnie ...
~~ napisał(a):- Jakbyś włączył myślenie to nie nazwałbyś ich -" sprytni "- Wizyta była zaplanowana i ogłoszona - Prezydent RP Andrzej Duda jest zapalonym miłośnikiem narciarstwa co juz wielokrotnie udowodnił. W piątkowe południe wraz z Prezydentem Słowacji, Andrejem Kiską zjeżdzał na nartach na Kasprowym Wierchu.M21W2 napisał(a): - Widzisz tak się składa że oni tego nie ukrywają i prezentują się ze znaczkami , takimi okrągłymi z napisem KOD , ci bez znaczków to ich sympatycy
Sprytni ci z KOD - ze znaczkami i ci bez znaczków. Wiedzieli dokładnie o której Duda pojawi się na stoku. To że będzie się pchał bez kolejki było wcześnie wiadome. Ustawili się "karnie" w kolejce i podstępnie zaatakowali go gwizdami/buczeniem. Nie uszanowali przedstawiciela partii "pańskich panów". Niedopuszczalne jest takie zachowanie gorszego sortu. Ziobro z Błaszczakiem obiecali że ujawnia pseudo_narciarzy kodziarzy.
~~olo napisał(a): jak byś włączył myślenie to na miejscu ludzi byś też wygwizdał narciarza który blokuje kolejkę
kc napisał(a):-Tu pełna zgoda - Zgodnie z definicją w słowniku gwizdaniem można "wyrazić dezaprobatę, niezadowolenie z kogoś lub z czegoś " . Jeżeli nie widzisz różnicy między dezaprobatą a wyrażeniem opini to twój problem .M21W2 napisał(a): Czy potrafię sobie wyobrazić że gwizdami wyraziłbyś swoją opinię - nie - moja wyobraźnia nie sięga tak daleko - opinia - Słownik SJP
sjp.pl/opinia
1. czyjeś zdanie o kimś lub o czymś; sąd; osąd; zdanie; pogląd; 2. renoma, reputacja; 3. ocena kogoś lub czegoś wyrażona ustnie lub pisemnie ...
Zgodnie z definicją w słowniku gwizdaniem można "wyrazić dezaprobatę, niezadowolenie z kogoś lub z czegoś " czyli swoją opinię.
Moja wyobraźnia sięga bardzo daleko i potrafię sobie wyobrazić Grzdyla z gwizdkiem : ).
M21W2 napisał(a): Tu pełna zgoda - Zgodnie z definicją w słowniku gwizdaniem można "wyrazić dezaprobatę, niezadowolenie z kogoś lub z czegoś " . Jeżeli nie widzisz różnicy między dezaprobatą a wyrażeniem opini to twój problem .
~~Polak katolik napisał(a): Tak czy owak pis jest do dupy