~ napisał(a): Polecam Bolesławiec, naprawdę jest ok mimi tych mitów które moze kiedyś były prawdą, a negatywy wystawiają zazwyczaj księzniczki które myślą ze poród to tak jak zakupy długie ale bezboleśnie... grunt aby nie wrzeszcze¢ I nie wyzywa¢ tych co chcą pomóc bo współpraca z połozną w czasie porodu jest bardzo wazna.
;) zgadzam się z przedmówczynią :) Ja rodziłam w tym roku. Ciąże prowadził nie bardzo lubiany w bolesławieckim szpitalu lekarz, ale.. przyjęto mnie z godnością jak człowieka. Miałam zaszczyt współpracować z dwiema zmianami położnych ( jedne schodziły a drugie przyszły właśnie do pracy) Oba zespoły super ! I najważniejsze SŁUCHAĆ CO MÓWIĄ im tez nie zależy żeby z rozdartą babą siedzieć całą noc ;)
Najwięcej paniki i złych opinii sieją małolaty, które w pełnym makijażu z tipsami uważają ze są paniami sytuacji i drą mordy na cały regulator już od wejścia na oddział !
( pierwsze dziecko rodziłam w innym bardzo rekomendowanym szpitalu po za Bolesławcem i powiem wam że w porównaniu do naszego szpitala to tam było naprawdę źle- zostałam sama na porodówce, położne poszły spać, i zaglądały tylko co jakiś czas jak się akcja toczy, lekarza nie widziałam w ogóle)