Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

poród

~Ala niezalogowany
23 grudnia 2015r. o 15:57
Gdzie dr Jarosław Downar - Zapolski kieruje swoje pacjentki na poród? Do jakiego szpitala? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 grudnia 2015r. o 20:41
lekarza prowadzącego nie obchodzi gdzie jego pacjentka bedzie rodzić liczą się tylko wizyty kontrolne i kasa za wizyte
~M niezalogowany
23 grudnia 2015r. o 21:44
To prawda, Downar mowi ze moga rodzic gdzie chca, tylko nie w szpitalu ktorym pracuje :) bo tam nie ma porodowki. W Bolesławcu podobno nie jest zle, położne i pielegniarki bardzo mile i pomocne, z lekarzami roznie zalezy od chumoru. Nie rodziłam tam ale leżalam na ginekologi. Wrażenia nie najgorsze.
~ niezalogowany
24 grudnia 2015r. o 0:29
Polecam Bolesławiec, naprawdę jest ok mimi tych mitów które moze kiedyś były prawdą, a negatywy wystawiają zazwyczaj księzniczki które myślą ze poród to tak jak zakupy długie ale bezboleśnie... grunt aby nie wrzeszcze¢ I nie wyzywa¢ tych co chcą pomóc bo współpraca z połozną w czasie porodu jest bardzo wazna.
~mama niezalogowany
24 grudnia 2015r. o 9:12
rodziłam w bolesławcu 2 razy ostatnio 2 lata temu byłam tam i powiem choć nie planuje to jak trzeci raz miała bym rodzic to właśnie w bolesławcu niezwanie gdzie wszędzie będzie bolało czy to taki dobry luba czy Zgorzelec czy bolesławiec położne naprawdę super miłe pomocne jedyne co sie zraziłam to noworodki tam już troszkę inaczej takie miałam odczucie ale ogólnie polecam naprawdę jest ok ;)
~E niezalogowany
24 grudnia 2015r. o 15:53
~ napisał(a): Polecam Bolesławiec, naprawdę jest ok mimi tych mitów które moze kiedyś były prawdą, a negatywy wystawiają zazwyczaj księzniczki które myślą ze poród to tak jak zakupy długie ale bezboleśnie... grunt aby nie wrzeszcze¢ I nie wyzywa¢ tych co chcą pomóc bo współpraca z połozną w czasie porodu jest bardzo wazna.

;) zgadzam się z przedmówczynią :) Ja rodziłam w tym roku. Ciąże prowadził nie bardzo lubiany w bolesławieckim szpitalu lekarz, ale.. przyjęto mnie z godnością jak człowieka. Miałam zaszczyt współpracować z dwiema zmianami położnych ( jedne schodziły a drugie przyszły właśnie do pracy) Oba zespoły super ! I najważniejsze SŁUCHAĆ CO MÓWIĄ im tez nie zależy żeby z rozdartą babą siedzieć całą noc ;)
Najwięcej paniki i złych opinii sieją małolaty, które w pełnym makijażu z tipsami uważają ze są paniami sytuacji i drą mordy na cały regulator już od wejścia na oddział !

( pierwsze dziecko rodziłam w innym bardzo rekomendowanym szpitalu po za Bolesławcem i powiem wam że w porównaniu do naszego szpitala to tam było naprawdę źle- zostałam sama na porodówce, położne poszły spać, i zaglądały tylko co jakiś czas jak się akcja toczy, lekarza nie widziałam w ogóle)
~ niezalogowany
25 grudnia 2015r. o 21:22
Rodziłam w Bolesławcu dwa razy i złego słowa powiedzieć nie mogę. Położne starają się jak mogą ale ile pacjentek tyle opinii
~mama niezalogowany
25 grudnia 2015r. o 22:58
I ja się podpisuje pod wypowiedziami powyzszych opinii w boleslawcu jest super opieka,słuchaj twoich potrzeb doradzaja ,a po porodzie nic się nie zmienia chodzą kolo ciebie jak tylko mogą Polecam ze szczerego serca
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza