~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):Tomaszek napisał(a):~TakaJedna napisał(a):Tomaszek napisał(a): Dobry wieczór One...
Dobry wieczór
:-)
Witaj dziecko drogie :) Dopisane 13.02.2016r. o godz. 22:28:DP napisał(a):Tomaszek napisał(a):~TakaJedna napisał(a):Tomaszek napisał(a): Dobry wieczór One...
Dobry wieczór
Witaj dziecko drogie :)
hłe hłe hłe :) Dopisane 13.02.2016r. o godz. 22:34:Taka.....? a Taki....? to w stopniu pokrewieństwa? blisko? :)
Ja dopiero dzis sie "narodzilem", nie zdazylem sie jeszcze zarejestrowac.
Siostra?
Tomaszek napisał(a):~TakaJedna napisał(a):Tomaszek napisał(a): Dobry wieczór One...
Dobry wieczór
~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
Ja tez nie mam siostry (chyba)
DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMM
TROCHĘ fajny zbieg...............
DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
Nie boj sie, to ze jestem wariatem nie oznacza, ze potrzebuje rozmawiac/pisac sam ze soba