DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
Ja tez nie mam siostry (chyba)
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMM
TROCHĘ fajny zbieg...............
Nie boj sie, to ze jestem wariatem nie oznacza, ze potrzebuje rozmawiac/pisac sam ze soba
ok. to sie nie bujee:)
~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
Nie boj sie, to ze jestem wariatem nie oznacza, ze potrzebuje rozmawiac/pisac sam ze soba
Jakbym wolal rozmawiac sam ze soba to by mnie tu nie bylo
DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Nie mam brata, chyba nie znamy się z Takim... Chociaż kto wie :)
Kto wie....
Jakbym wolal rozmawiac sam ze soba to by mnie tu nie bylo
ta :) ja też mam lustro w sypialni :)
~TakaJedna napisał(a): Uhuhuuuu chyba muszę zmienić nick, bo jakieś zamieszanie wprowadziłam. Ale nie chce mi się wymyślać innego, to chyba yyyy pójdę spać, ale to za wcześnie jak dla mnie .........
~TakiJeden napisał(a):~TakaJedna napisał(a): Uhuhuuuu chyba muszę zmienić nick, bo jakieś zamieszanie wprowadziłam. Ale nie chce mi się wymyślać innego, to chyba yyyy pójdę spać, ale to za wcześnie jak dla mnie .........
Zostan, szkoda czasu na spanie