Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Miłe rozmowy nocą i nie tylko nocą

2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 13:18
DP ,PROSZĘ CIĘ,narysowałaś tego "mena"? za,,,na

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 13:18:

Taki1 napisał(a):
blues napisał(a):
Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.
Macie moze jakis przepis na pelnowartosciowy posilek ze swiatla? :-)
Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA

Moj nastroj jest ciagle optymistyczny.
To daj trochę bo mój nie zawsze ;) za,,,na
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14663
#Taki1 nieaktywny
14 lutego 2016r. o 13:27
blues napisał(a): DP ,PROSZĘ CIĘ,narysowałaś tego "mena"? za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 13:18:
Taki1 napisał(a):
blues napisał(a):
Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.
Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA

Bierz i korzystaj, nie powinno zabraknac

Spalone mosty, to najlepszy w życiu start
14505
DP
14 lutego 2016r. o 13:56
blues napisał(a): DP ,PROSZĘ CIĘ,narysowałaś tego "mena"? za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 13:18:
Taki1 napisał(a):
blues napisał(a):

Za..na no co Ty talent to ja mam tylko do ściemniania :)

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 13:52:

~debel napisał(a):
DP napisał(a): jednostka chorobowa F 63.9:(

Chyba Ci nie służy ;) bo spalenizna jest niezdrowa :D

O jejku to chyba ta musztarda :|

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 13:54:

klucznick napisał(a): cześc kacza mamo 12 łyżeczek musztardy cz pół słoiczka?

cześć klucz.....
jak lubisz musztardę to wal ile wlezie ;)

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 13:56:

klucznick napisał(a):
blues napisał(a): Zaraz ,co tu się dzieje? Czemu mi nikt całusa nie wysłał? Co to ma znaczyć pytam Was moje "barcheny"[misiaki]???A mój papierowy sobie jest na papierze ,nie wytnę go ,najwyżej potnę na kawałki i do kosza wrzucę jak mnie ta sytuacja zanadto zdenerwuje,przecież zawsze mogę sobie go na nowo narysować ,jak by co,a Twój fajny nawet,narysowałaś go? DP,narysowałaś go? za,,,,,na ;) :)
:* no masz

a ja to co tyyyyyyyyyyyyyyyy
Otwierajło jeden
coś mi umknęło jak jadłam spalony obiadek :D
2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 14:01
Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na
14505
DP
14 lutego 2016r. o 14:03
blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na

Rozwijam się, ale to Wasza zasługa :)
~debel niezalogowany
14 lutego 2016r. o 14:11
DP napisał(a):
blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na

Jak mam mieć zasługi to napisze tylko że warto budować
swój rozwój na realnych podstawach :)
2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 14:13
~debel napisał(a):
DP napisał(a):

Może jeszcze z kalkulatorem w dłoni? ;) hłe,hłe,hłe za,,,na
14505
DP
14 lutego 2016r. o 14:30
blues napisał(a):
~debel napisał(a):
DP napisał(a):

oj Za.......na nie pyskuj :>

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 14:29:

Nic mnie tak nie rozbawia jak
hłe hłe hłe hłe hłe hłe..............................................normalnie nie mogę przestać hłe :)

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 14:30:

DP napisał(a):
blues napisał(a):
~debel napisał(a):
DP napisał(a):

oj Za.......na nie pyskuj :> Dopisane 14.02.2016r. o godz. 14:29:Nic mnie tak nie rozbawia jak
hłe hłe hłe hłe hłe hłe..............................................normalnie nie mogę przestać hłe :)

to gorsze niż czkawka :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza