Taki1 napisał(a):To daj trochę bo mój nie zawsze ;) za,,,nablues napisał(a):Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA
Macie moze jakis przepis na pelnowartosciowy posilek ze swiatla? :-)
Moj nastroj jest ciagle optymistyczny.
blues napisał(a): DP ,PROSZĘ CIĘ,narysowałaś tego "mena"? za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 13:18:Taki1 napisał(a):To daj trochę bo mój nie zawsze ;) za,,,nablues napisał(a):Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA
blues napisał(a): DP ,PROSZĘ CIĘ,narysowałaś tego "mena"? za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 13:18:Taki1 napisał(a):To daj trochę bo mój nie zawsze ;) za,,,nablues napisał(a):Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA
~debel napisał(a):DP napisał(a): jednostka chorobowa F 63.9:(
Chyba Ci nie służy ;) bo spalenizna jest niezdrowa :D
klucznick napisał(a): cześc kacza mamo 12 łyżeczek musztardy cz pół słoiczka?
klucznick napisał(a):blues napisał(a): Zaraz ,co tu się dzieje? Czemu mi nikt całusa nie wysłał? Co to ma znaczyć pytam Was moje "barcheny"[misiaki]???A mój papierowy sobie jest na papierze ,nie wytnę go ,najwyżej potnę na kawałki i do kosza wrzucę jak mnie ta sytuacja zanadto zdenerwuje,przecież zawsze mogę sobie go na nowo narysować ,jak by co,a Twój fajny nawet,narysowałaś go? DP,narysowałaś go? za,,,,,na ;) :):* no masz
blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na
DP napisał(a):blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na
Rozwijam się, ale to Wasza zasługa :)
~debel napisał(a):Może jeszcze z kalkulatorem w dłoni? ;) hłe,hłe,hłe za,,,naDP napisał(a):blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na
Jak mam mieć zasługi to napisze tylko że warto budować
swój rozwój na realnych podstawach :)
blues napisał(a):~debel napisał(a):Może jeszcze z kalkulatorem w dłoni? ;) hłe,hłe,hłe za,,,naDP napisał(a):blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na
DP napisał(a):blues napisał(a):~debel napisał(a):Może jeszcze z kalkulatorem w dłoni? ;) hłe,hłe,hłe za,,,naDP napisał(a):blues napisał(a): Hłe,hłe,hłe,do sciemniania,masz talent nie tylko do tego ,masz,do pióra,do "igły",do projektu,do poprawienia humoru,np mi osobiście i pewnie jeszcze wiele innych :* za,,,,,na
oj Za.......na nie pyskuj :> Dopisane 14.02.2016r. o godz. 14:29:Nic mnie tak nie rozbawia jak
hłe hłe hłe hłe hłe hłe..............................................normalnie nie mogę przestać hłe :)