Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Miłe rozmowy nocą i nie tylko nocą

2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 12:52
Zaraz ,co tu się dzieje? Czemu mi nikt całusa nie wysłał? Co to ma znaczyć pytam Was moje "barcheny"[misiaki]???A mój papierowy sobie jest na papierze ,nie wytnę go ,najwyżej potnę na kawałki i do kosza wrzucę jak mnie ta sytuacja zanadto zdenerwuje,przecież zawsze mogę sobie go na nowo narysować ,jak by co,a Twój fajny nawet,narysowałaś go? DP,narysowałaś go? za,,,,,na ;) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14593
#klucznick nieaktywny
14 lutego 2016r. o 12:53
blues napisał(a): Zaraz ,co tu się dzieje? Czemu mi nikt całusa nie wysłał? Co to ma znaczyć pytam Was moje "barcheny"[misiaki]???A mój papierowy sobie jest na papierze ,nie wytnę go ,najwyżej potnę na kawałki i do kosza wrzucę jak mnie ta sytuacja zanadto zdenerwuje,przecież zawsze mogę sobie go na nowo narysować ,jak by co,a Twój fajny nawet,narysowałaś go? DP,narysowałaś go? za,,,,,na ;) :)
:* no masz
2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 12:59
DP napisał(a): Za..na
moja ulubiona sałatka dla Ciebie;
sałata lodowa
ananas z puszki
pomidor
kukurydza
fasola czerwona z puszki
i najważniejszy; sos
4 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
12 łyżeczki musztardy
sól, pieprz

smacznego :)
Fajna,zrobię ,jeno bez fasolki a musztardy to 12 łyzeczek czy pół łyżeczki? skłaniam się do pół,taki więcej winegrette wyjdzie chyba.za,,,,,na

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 12:59:

Rewanż dla Ciebie klucz :* za,,,,,na
14663
#Taki1 nieaktywny
14 lutego 2016r. o 13:01
Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.
Macie moze jakis przepis na pelnowartosciowy posilek ze swiatla? :-)

Spalone mosty, to najlepszy w życiu start
2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 13:06
Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.
Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA
14505
DP
14 lutego 2016r. o 13:10
DP napisał(a): Za..na
moja ulubiona sałatka dla Ciebie;
sałata lodowa
ananas z puszki
pomidor
kukurydza
fasola czerwona z puszki
i najważniejszy; sos
4 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
12 łyżeczki musztardy
sól, pieprz

smacznego :)

ojjjjjjjjjjjjjj
0.5 łyżeczki hła hła hła :)

Dopisane 14.02.2016r. o godz. 13:10:

hłe ?
Dla Was :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~debel niezalogowany
14 lutego 2016r. o 13:10
DP napisał(a): jednostka chorobowa F 63.9:(

Chyba Ci nie służy ;) bo spalenizna jest niezdrowa :D
14663
#Taki1 nieaktywny
14 lutego 2016r. o 13:15
blues napisał(a):
Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.
Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA

Moj nastroj jest ciagle optymistyczny.

Spalone mosty, to najlepszy w życiu start
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza