blues napisał(a): Zaraz ,co tu się dzieje? Czemu mi nikt całusa nie wysłał? Co to ma znaczyć pytam Was moje "barcheny"[misiaki]???A mój papierowy sobie jest na papierze ,nie wytnę go ,najwyżej potnę na kawałki i do kosza wrzucę jak mnie ta sytuacja zanadto zdenerwuje,przecież zawsze mogę sobie go na nowo narysować ,jak by co,a Twój fajny nawet,narysowałaś go? DP,narysowałaś go? za,,,,,na ;) :):* no masz
DP napisał(a): Za..naFajna,zrobię ,jeno bez fasolki a musztardy to 12 łyzeczek czy pół łyżeczki? skłaniam się do pół,taki więcej winegrette wyjdzie chyba.za,,,,,na
moja ulubiona sałatka dla Ciebie;
sałata lodowa
ananas z puszki
pomidor
kukurydza
fasola czerwona z puszki
i najważniejszy; sos
4 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
12 łyżeczki musztardy
sól, pieprz
smacznego :)
Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA
Macie moze jakis przepis na pelnowartosciowy posilek ze swiatla? :-)
DP napisał(a): Za..na
moja ulubiona sałatka dla Ciebie;
sałata lodowa
ananas z puszki
pomidor
kukurydza
fasola czerwona z puszki
i najważniejszy; sos
4 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
12 łyżeczki musztardy
sól, pieprz
smacznego :)
DP napisał(a): jednostka chorobowa F 63.9:(
blues napisał(a):Taki1 napisał(a): Mowia, ze kobiety potrafia przyrzadzic cos pysznego ze skladnikow znajdujacych sie w lodowce.Mamy ,korzystaj z tego światła jak najdłużej,może Cię nie nasyci fizycznie ale psychicznie nastroi optymistycznie,i wzmocni do tego stopnia ,ze pobiegniesz jak młody ,raczy jelonek do sklepu po coś na ząb. za,,,NA
Macie moze jakis przepis na pelnowartosciowy posilek ze swiatla? :-)