DP napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):Taki1 napisał(a): ...
Byl kiedys na swiecie facet ktory zrozumial kobiete.
Wiedzial zawsze o co jej chodzi i co ma na mysli.
Juz mial to oficjalnie calemu swiatu zaprezentowac...
A ona zmienila zdanie
:D
Ona zmieniła zdanie ... no cóż ... Kobiet nie należy rozumieć , należy kochać :D Są qurcze jakieś idee , w które warto wierzyć , nawet jeśli są iluzoryczne :D
Ali , ale wracając do enigmy , kilku chłopaków w naszym kraju wymyśliło również maser . Maser to już nie jest prostacka mechanika , połączona z oddziaływaniami elektrycznymi. To niewidzialna energia , którą potrafili sobie wyobrazić. Jeden z moich Autorytetów , no dobra czwarty ... bo każdy człowiek , niezależnie od płci i wieku , powinien wierzyć doświadczeniu Przodków , niejaki Haramein , twierdzi , że kosmici potrafią podróżować po Wszechświecie za pomocą gwiazd . Nie potrzebna prędkość większa niż światło , i żadne hiperprzestrzenie rodem z gwiezdnych wojen :D
Kaczucha :* ... na walentynki ... ufam , że znajdziesz tego Jedynego . I życzę :)
'' a ona zmieniła zdanie'' :* Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:10:Taki1 napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a): Jak tam Wasze walentynki ;)
chyba tak samo jak Twoje :) Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:02:Taki1 napisał(a):DP napisał(a): a próbowałeś ? :P
Probowalem, ale wyszlo mi, ze jestem strasznym nudziarzem :-)
a ja często ''gadam' lepiej mi się myśli kiedy słyszę swoje myśli :)
i to nie EEEEEEEEEEEEEEEEEnigma
Ja czasem wychodze na zewnatrz wykrzyczec to co mi lezy na sercu.
Nie, nie robie tego pod Waszymi oknami w srodku nocy wracajac z imprezy, bo i tacy sie zdarzaja
aż boję się pomyśleć, co wtedy się dzieje :|
Taki1 napisał(a):DP napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):Taki1 napisał(a): ...
Byl kiedys na swiecie facet ktory zrozumial kobiete.
Wiedzial zawsze o co jej chodzi i co ma na mysli.
Juz mial to oficjalnie calemu swiatu zaprezentowac...
A ona zmienila zdanie
:D
Ona zmieniła zdanie ... no cóż ... Kobiet nie należy rozumieć , należy kochać :D Są qurcze jakieś idee , w które warto wierzyć , nawet jeśli są iluzoryczne :D
Ali , ale wracając do enigmy , kilku chłopaków w naszym kraju wymyśliło również maser . Maser to już nie jest prostacka mechanika , połączona z oddziaływaniami elektrycznymi. To niewidzialna energia , którą potrafili sobie wyobrazić. Jeden z moich Autorytetów , no dobra czwarty ... bo każdy człowiek , niezależnie od płci i wieku , powinien wierzyć doświadczeniu Przodków , niejaki Haramein , twierdzi , że kosmici potrafią podróżować po Wszechświecie za pomocą gwiazd . Nie potrzebna prędkość większa niż światło , i żadne hiperprzestrzenie rodem z gwiezdnych wojen :D
Kaczucha :* ... na walentynki ... ufam , że znajdziesz tego Jedynego . I życzę :)
'' a ona zmieniła zdanie'' :* Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:10:Taki1 napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a): Jak tam Wasze walentynki ;)
chyba tak samo jak Twoje :) Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:02:Taki1 napisał(a):DP napisał(a): a próbowałeś ? :P
Probowalem, ale wyszlo mi, ze jestem strasznym nudziarzem :-)
a ja często ''gadam' lepiej mi się myśli kiedy słyszę swoje myśli :)
i to nie EEEEEEEEEEEEEEEEEnigma
Ja czasem wychodze na zewnatrz wykrzyczec to co mi lezy na sercu.
Nie, nie robie tego pod Waszymi oknami w srodku nocy wracajac z imprezy, bo i tacy sie zdarzaja
aż boję się pomyśleć, co wtedy się dzieje :|
Wszystkie zwierzeta uciekaja z tego lasu
Taki1 napisał(a): W lesie nie, ale dosc blisko.
DP napisał(a):Taki1 napisał(a): W lesie nie, ale dosc blisko.
to tak jak ja, ale ja do lasu to raczej na spacer :) Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:32:i ;)
enigma :) ?Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:35:Za......na :*
jak tam twój papierowy facet
to mój ;)
[img=1455446139_pnkkqwg.jpg]Dopisane 14.02.2016r. o godz. 11:38:widzę że nas...........troje wszędzie podobne :/
DP napisał(a):debel napisał(a): Jak tam Wasze walentynki ;)
chyba tak samo jak Twoje :)
Taki1 napisał(a): W sensie, ze juz po obiedzie i idziesz na spacer, czy na niezdrowa uzywke zamiast obiadu?
~debel napisał(a):DP napisał(a):debel napisał(a): Jak tam Wasze walentynki ;)
chyba tak samo jak Twoje :)
http://demotywatory.pl/uploads/201002/1328118765_by_Thag_600.jpg
DP napisał(a):Taki1 napisał(a): W sensie, ze juz po obiedzie i idziesz na spacer, czy na niezdrowa uzywke zamiast obiadu?
ssssssssspalić w garnku :>