blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
telewizor hłe :D
blues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
ja mam taki duży że zasłania całą ścianę
bleeeeeeeee :/
blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
ja mam taki duży że zasłania całą ścianę
bleeeeeeeee :/