Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Miłe rozmowy nocą i nie tylko nocą

2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 19:58
co to jest "mózgomiażdżarka"?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14663
#Taki1 nieaktywny
14 lutego 2016r. o 20:02
Czyzbym tylko ja rozumial slowa DP w locie

Spalone mosty, to najlepszy w życiu start
14505
DP
14 lutego 2016r. o 20:02
blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?

telewizor hłe :D
2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 20:08
DP napisał(a):

Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.
14505
DP
14 lutego 2016r. o 20:17
blues napisał(a):
DP napisał(a):

Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.

ja mam taki duży że zasłania całą ścianę
bleeeeeeeee :/
2663
#blues nieaktywny
14 lutego 2016r. o 20:26
DP napisał(a):
blues napisał(a):
DP napisał(a):

To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,na
14505
DP
14 lutego 2016r. o 20:28
blues napisał(a):
DP napisał(a):
blues napisał(a):
DP napisał(a):

To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,na

Za głupia jestem na takie piękne słowa
14663
#Taki1 nieaktywny
14 lutego 2016r. o 20:35
"Kazdy z nas ma, swojego aniola...."

Spalone mosty, to najlepszy w życiu start
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza