DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
telewizor hłe :D
ja mam taki duży że zasłania całą ścianę
bleeeeeeeee :/
Za głupia jestem na takie piękne słowa
Taki1 napisał(a): "Kazdy z nas ma, swojego aniola...."Na jakiego zasługuje??? Tak,Asmodeusz to anioł ,tyle ,ze nie z tych białych za,,na
blues napisał(a):DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 20:41:blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
Za głupia jestem na takie piękne słowaTaki1 napisał(a): "Kazdy z nas ma, swojego aniola...."Na jakiego zasługuje??? Tak,Asmodeusz to anioł ,tyle ,ze nie z tych białych za,,na
blues napisał(a):DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 20:41:blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
Za głupia jestem na takie piękne słowaTaki1 napisał(a): "Kazdy z nas ma, swojego aniola...."Na jakiego zasługuje??? Tak,Asmodeusz to anioł ,tyle ,ze nie z tych białych za,,na
DP napisał(a):Teraz znów ja jestem za głupia aby wiedzieć Co lub kto to jest Mod.Ale właściwie doskonale obejdę się bez tej wiedzy.Dobranoc. :)blues napisał(a):DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 20:41:blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
OK wolę Mod lub Zgniły Chłopiec są bardziej wyraziste w swojej wymowie :/
Taki1 napisał(a):Nikt tego nie wie ,to był cytat z powieści.za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 20:41:blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
Nie wiem na jakiego kto zasluguje.
To byl cytat z piosenki
blues napisał(a):DP napisał(a):Teraz znów ja jestem za głupia aby wiedzieć Co lub kto to jest Mod.Ale właściwie doskonale obejdę się bez tej wiedzy.Dobranoc. :) Dopisane 14.02.2016r. o godz. 20:55:blues napisał(a):DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 20:41:blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
OK wolę Mod lub Zgniły Chłopiec są bardziej wyraziste w swojej wymowie :/Taki1 napisał(a):Nikt tego nie wie ,to był cytat z powieści.za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Nie żartuj,proszę,Asmodeusz to wcale nie imię znów tak pięknie oznaczające,chyba pójdę się położyć bo coś rozmówki tracą na uprzejmości,Dobrej Nocy wszystkim tu piszącym.za,,,naDopisane 14.02.2016r. o godz. 20:41:blues napisał(a):DP napisał(a):To "pół chaty" to raczej z przekąsem było,bo zastanawiam sie czy to nie wyrzucić w diabły ,niech się litują ,,na takiego co by całą ścianę zajmował to faktycznie mnie nie stać.A Asmodeusz to domyślasz się kto?za,,,nablues napisał(a):DP napisał(a):Faktycznie,nie skojarzyłam ,ale na lekach jestem więc jak to mówią młodzi"zamulam",ale zgadzam sie jak najbardziej "mózgomiażdżarka",toteż nigdy nie oglądam nic w tv,stoi to jako mebel ,pół chaty zajmuje ,aby odwiedzający nie litowali się nade mną ,ze takam biedna ,że mnie na telewizor nawet nie stać hłe,hłe,hłe ;) :D za,,,,na [jednak],nie ma siły na tego Asmodeusza.blues napisał(a): co to jest "mózgomiażdżarka"?
Nie wiem na jakiego kto zasluguje.
To byl cytat z piosenki
Taki1 napisał(a): DobranocJestem "za,,,,na",zielonooka blondynka z rodziny rusałek i płanetnic a także czarownica ;) ;) ;) ,tak naprawdę to tylko za,,,,na i ziel. ,blond.a także samotna po prostu kobieta choć za,,,,na.Dobrej nocy już naprawdę.
Kimkolwiek jestes