Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Korzystanie z Sauny ORKA

~aaa niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 13:04
Proszę pojechać do Aquaparku w Libercu (Czechy). Pełna kultura , nie ma mowy żeby ktoś wszedł w majtkach , tylko że oni o tym wiedzą , a cebulaki polaki nie rozumieją tego . Sa oczywiście wyjątki..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 13:05
Obowiązkowo bez strojów.. A to dobre... Jeśli nie chcę się rozbierać, nie będę. Co to komu przeszkadza że jestem w stroju?? Nie widziałam żeby był ZAKAZ a raczej zalecenia. Jak zrobią osobne sauny to może...
~ niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 13:07
Zresztą po co od razu ten krzyk? Kto chce niech się rozbiera, a kto nie chce to nikt nikogo nie zmusi. Tyle
14476
#Kris5698 nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 16:22
~ napisał(a): Obowiązkowo bez strojów.. A to dobre... Jeśli nie chcę się rozbierać, nie będę. Co to komu przeszkadza że jestem w stroju?? Nie widziałam żeby był ZAKAZ a raczej zalecenia. Jak zrobią osobne sauny to może...

Jak się nie umie czytać to już nie moja wina !!!!!
Proszę spojrzeć na drzwi przed wejściem do sauny !!!!! Nawet brajlem jest napisane zakaz wstępu w strojach " KĄPIELOWYCH " :P
~ niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 16:25
Ja wchodze do sauny w spodenkach i jak sie komus nie podoba moze wyjść.. Proste. A jak ktoś będzie sie bulwersował to spodenki ściągnę i zdziele po łbie :)
A teraz cos do głupcow: to ze w Czechach sciagaja gacie to ich sprawa. W Syrii gwałcą kobiety... To znaczy ze my tez musimy gwalcić??
Dobrze tam ktos napisal ze jak tak bardzo autor tematu chce nago to niech swoja żonę zaprosi i zrobimy gang bang :)
~Koral niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 17:22
W spodenkach, czy bez, jest mi to obojętne.
Jak ktoś chce popatrzyć sobie na mojego ptaszka( mam tu na myśli panie) to niech sobie patrzy. Tyle tam mam, co mi natura dała :D
11100
#Blackjack nieaktywny
3 stycznia 2016r. o 17:25
Co tam się z dzidą na wierzchu idzie? :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~Koral niezalogowany
3 stycznia 2016r. o 17:30
Blackjack napisał(a): Co tam się z dzidą na wierzchu idzie? :D

To taka ukryta reklama, od jutra się do sauny nie dostaniesz, bo miejsca w środku nie będzie. :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza