Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile wydajemy na papierosy :)

10630
#CNC nieaktywny
7 stycznia 2016r. o 17:09
Powiem wam tam , nie palę i nie będę palił lecz osoby które pala powinni zobaczyć tabela ile sie wydaje gdy cena paczki kosztuje 14zł i wypala sie 1 pakę dziennie :D :D jak kiedyś kolega w pracy powiedział ze na fajki i alkohol miesięcznie idzie mu 600zł myslałem ze kłamie :D ale chyba nie !!
http://oszczedzanienastart.blogspot.com/2015/03/ile-wydajemy-na-papierosy.html

dziadostwo straszne, za to można spłacać kredyt mieszkaniowy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 17:19
Wydatek na fajki lub wydatek na kredyt mieszkaniowy różni się tylko tym że zamiast do Phillipa Morrisa idziemy z forsą do J.P Morgana.
Ty się o te 600 zł kolegi nie martw. Niedługo nie będzie palił bo będzie musiał dać 600 zł dla palącego muzułmanina aby na fajki miał.
~ niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 17:24
Powiem wam ze jestem w trakcie rzucania nie jest łatwo ale jakos ogarniam temat a finansowo to 600zl to malo ja wyliczyłem 1000 miesiecznie wiec rocznie jakis samochód idzie z dymem mam nadzieje ze tym razem pozbede sie nalogu na zawsze i nie robie tego dla kasy tylko dla samego siebie
~ali niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 18:00
15 złotych dziennie razy średnio 30 dni daje nam 450 zł, cena zaokrąglona, oczywiście paka dziennie, też średnio.
Co by nie liczyć wychodzi około 5500 na rok, tyle idzie z dymem i w plucka.
Teraz tak, rzucam fajki i po roku nie widać tych 5500, pusto, ni huhu nie jestem bogatszy o tę kaskę, no chyba że... dzień w dzień tak jakbym kupował pakę fajek ale nie kupuję, wkładam do skarbonki, na wakacje jak znalazł.
Pozdrawiam nie palących i palących.
PS. Od 1-ego nie jarałem, strasznie mi się chce ale wytrzymuję, jestem już jak zombi, węsze dymkaaaaa :D
~ niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 18:31
Moja znajoma to paliła nawet, jak była w ciąży. A od kilku lat płacze, że jej mały ma problemy astmatyczne... Ciekawe, dlaczego???
~nie dla fajek niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 20:10
~ napisał(a): Moja znajoma to paliła nawet, jak była w ciąży. A od kilku lat płacze, że jej mały ma problemy astmatyczne... Ciekawe, dlaczego???

a ja nie paliłam i nikt w moim otoczeniu też nie palił,a córka ma astme...ciekawe dlaczego????
13826
#regeneration nieaktywny
7 stycznia 2016r. o 20:12
Rocznie na palenie wydaje 0 zł i 0 groszy.
6979
E
7 stycznia 2016r. o 20:36
regeneration napisał(a): Rocznie na palenie wydaje 0 zł i 0 groszy.

Witaj w klubie :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza