Powiem wam tam , nie palę i nie będę palił lecz osoby które pala powinni zobaczyć tabela ile sie wydaje gdy cena paczki kosztuje 14zł i wypala sie 1 pakę dziennie :D :D jak kiedyś kolega w pracy powiedział ze na fajki i alkohol miesięcznie idzie mu 600zł myslałem ze kłamie :D ale chyba nie !!
http://oszczedzanienastart.blogspot.com/2015/03/ile-wydajemy-na-papierosy.html
dziadostwo straszne, za to można spłacać kredyt mieszkaniowy
Wydatek na fajki lub wydatek na kredyt mieszkaniowy różni się tylko tym że zamiast do Phillipa Morrisa idziemy z forsą do J.P Morgana.
Ty się o te 600 zł kolegi nie martw. Niedługo nie będzie palił bo będzie musiał dać 600 zł dla palącego muzułmanina aby na fajki miał.
Powiem wam ze jestem w trakcie rzucania nie jest łatwo ale jakos ogarniam temat a finansowo to 600zl to malo ja wyliczyłem 1000 miesiecznie wiec rocznie jakis samochód idzie z dymem mam nadzieje ze tym razem pozbede sie nalogu na zawsze i nie robie tego dla kasy tylko dla samego siebie
15 złotych dziennie razy średnio 30 dni daje nam 450 zł, cena zaokrąglona, oczywiście paka dziennie, też średnio.
Co by nie liczyć wychodzi około 5500 na rok, tyle idzie z dymem i w plucka.
Teraz tak, rzucam fajki i po roku nie widać tych 5500, pusto, ni huhu nie jestem bogatszy o tę kaskę, no chyba że... dzień w dzień tak jakbym kupował pakę fajek ale nie kupuję, wkładam do skarbonki, na wakacje jak znalazł.
Pozdrawiam nie palących i palących.
PS. Od 1-ego nie jarałem, strasznie mi się chce ale wytrzymuję, jestem już jak zombi, węsze dymkaaaaa :D
regeneration napisał(a): Rocznie na palenie wydaje 0 zł i 0 groszy.
Witaj w klubie :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.