Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile wydajemy na papierosy :)

~ niezalogowany
7 stycznia 2016r. o 23:28
Mgosia napisał(a): A jak się zacznę dusić to co mam zrobić ? :|

Moje nie duszą!! :P

< bye bye bye >

:)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 stycznia 2016r. o 21:50
Jak tam ludziska idzie rzucanie palenia???? Ja sie trzymam.
~klucz-nick niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 10:43
paliłem-piłem :) palę-pije :) będe palił-będe pił :) skręty można robić wychodzi 70 zł/mies palenie,tanie piwo za 1,89 i jest super :P
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:25
~klucz-nick napisał(a): paliłem-piłem :) palę-pije :) będe palił-będe pił :) skręty można robić wychodzi 70 zł/mies palenie,tanie piwo za 1,89 i jest super :P

kto przestał p-----ć to już nie zacznie. ;)
~temat na czasie niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:46
~ali napisał(a): 15 złotych dziennie razy średnio 30 dni daje nam 450 zł, cena zaokrąglona, oczywiście paka dziennie, też średnio.
Co by nie liczyć wychodzi około 5500 na rok, tyle idzie z dymem i w plucka.
Teraz tak, rzucam fajki i po roku nie widać tych 5500, pusto, ni huhu nie jestem bogatszy o tę kaskę, no chyba że... dzień w dzień tak jakbym kupował pakę fajek ale nie kupuję, wkładam do skarbonki, na wakacje jak znalazł.
Pozdrawiam nie palących i palących.
PS. Od 1-ego nie jarałem, strasznie mi się chce ale wytrzymuję, jestem już jak zombi, węsze dymkaaaaa :D

TRZYMAJ SIE !!! Ja nie palę już trzy lata !!! Nie pale ze wzgledów zdrowotnych ( rano myslałem ,ze wypluje płuca ! ) . Oczywiscie wzgledy finansowe tez miały w tym swój udział ! Idac teraz ulica , jak czuje dym z kiepskiej jakosci tytoniu ( w Polsce nie ma pachnacego tytoniu , kazdy śmierdzi jednakowo ! ), to mnie nadal odrzuca . I tak trzymać , papierosy ro zabójstwo dla zdrowia i wyrzucanie w błoto pieniedzy .
~Jadwiga Barcis Bolesławiec niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 11:52
~klucz-nick napisał(a): paliłem-piłem :) palę-pije :) będe palił-będe pił :) skręty można robić wychodzi 70 zł/mies palenie,tanie piwo za 1,89 i jest super :P

a pal sobie , cuchniesz jak szambo !!!
5653
#poldek nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 12:35
~Jadwiga Barcis Bolesławiec napisał(a):

Po śmierci będziesz śmierdział jak wszyscy,a co do palenia to pale za swoje i piję za swoje moje zdrowie ,moje życie i niech mnie wszyscy łącznie z doktorami całują tam gdzie słonko nie dochodzi pozdrawiam wszystkich :* :* .
~b,,,,a niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 13:01
poldek napisał(a):
~Jadwiga Barcis Bolesławiec napisał(a):

Po śmierci będziesz śmierdział jak wszyscy,a co do palenia to pale za swoje i piję za swoje moje zdrowie ,moje życie i niech mnie wszyscy łącznie z doktorami całują tam gdzie słonko nie dochodzi pozdrawiam wszystkich :* :* .
No dobrze,ale jest chyba jakaś różnica śmierdzieć za życia a po życiu,jak całować faceta ,choćby przystojnego kiedy capi mu z japy niedotrawioną mieszanką alkoholową i do tego tanią tabaką ,to musi być rozpaczliwy odór,ratunku,panowie,którzy palicie i pijecie ,nie uskarżajcie się zatem na niepowodzenie u kobiet.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza