~pytacz napisał(a): A co ten pan miał wspólnego z rolnictwem?
Pannazdzieckiem napisał(a): A czymżesz się zajmuje ta cała agencja ? Jaką restrukturyzacją ? Nakładanie eurokołchozowych limitów na produkcję zdrowej żywności nazywacie modernizacją ? Upadek rodzimego i rodzinnego rolnictwa nazywacie rozwojem ? Bożesz Ty mój , wolę kopać rowy , albo kręcić betoniarą zamiast prezesury odpowiedzialnej za depopulację Narodu Polskiego.
Ale skoro Bolecnauta jest szefem , to ... słuchaj Szymuś , tylko nikomu nie mów ... jest interes do ukręcenia ;) Można po korzystnej cenie lasy wokół Bolesławca sprzedać , no i będzie z tego prowizja . Chłopaki o swoich nie zapominają :D Ale sęk w tym , no rozumiesz ... dzewo , deska , w desce sęk , że restrukturyzacja , de facto , podobnie jak prywatyzacja oznacza oddanie majątku Narodu za bezcen ... krętaczochapaczom z narodu wybranego. Twój ruch ... szefie :)
Audyt budżetowej kasy , Przemo - owszem , ale z jako taką pracą , działania nowego szefa niewiele mieć będą wspólnego.
Obu Panów odsyłam do pozycji Codeks Alimentarius , kto czyta nie błądzi :)
Dobranoc :)
PanM napisał(a): Szymonie , moje szczere gratulacje
Skoro już ma tak być dalej / praca z klucza partyjnego / to Ty jesteś tu najlepszym wyborem.
Tak dalej być nie może! Toż to powrót do mroków PRL-u i obsadzanie stanowisk "swoimi ludźmi". Niewazne kompetencje, wykształcenie kierunkowe -"teraz, k...a, my!"
Koń ( z Janowa Podlaskiego) by się uśmiał. Ale to wcale nie jest śmieszne...
PanM napisał(a):
Sory Piotrze ale nie pieprz. ...
Zastosowana autokorekta
~pytacz napisał(a): A co ten pan miał wspólnego z rolnictwem?