Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda szefem lokalnej ARiMR
11445
PanM
3 marca 2016r. o 21:45
Szymonie , moje szczere gratulacje

Skoro już ma tak być dalej / praca z klucza partyjnego / to Ty jesteś tu najlepszym wyborem.
Jeśli będziesz się kierował rozsądkiem . powstrzymasz emocje i potraktujesz podległe ci stanowisko z należną troską powinno być ok.
To praca jak każda inna -- jednak ta daje spore możliwości do wykazania się kreatywnością.

Dopisane 03.03.2016r. o godz. 21:45:

Na otwarcie dokładny AUDYT -- a potem apolityczna praca --

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 marca 2016r. o 22:09
~pytacz napisał(a): A co ten pan miał wspólnego z rolnictwem?

Jak to co pił mleko jak był mały :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 marca 2016r. o 22:12
A czymżesz się zajmuje ta cała agencja ? Jaką restrukturyzacją ? Nakładanie eurokołchozowych limitów na produkcję zdrowej żywności nazywacie modernizacją ? Upadek rodzimego i rodzinnego rolnictwa nazywacie rozwojem ? Bożesz Ty mój , wolę kopać rowy , albo kręcić betoniarą zamiast prezesury odpowiedzialnej za depopulację Narodu Polskiego.

Ale skoro Bolecnauta jest szefem , to ... słuchaj Szymuś , tylko nikomu nie mów ... jest interes do ukręcenia ;) Można po korzystnej cenie lasy wokół Bolesławca sprzedać , no i będzie z tego prowizja . Chłopaki o swoich nie zapominają :D Ale sęk w tym , no rozumiesz ... dzewo , deska , w desce sęk , że restrukturyzacja , de facto , podobnie jak prywatyzacja oznacza oddanie majątku Narodu za bezcen ... krętaczochapaczom z narodu wybranego. Twój ruch ... szefie :)

Audyt budżetowej kasy , Przemo - owszem , ale z jako taką pracą , działania nowego szefa niewiele mieć będą wspólnego.

Obu Panów odsyłam do pozycji Codeks Alimentarius , kto czyta nie błądzi :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
3 marca 2016r. o 22:16
Pannazdzieckiem napisał(a): A czymżesz się zajmuje ta cała agencja ? Jaką restrukturyzacją ? Nakładanie eurokołchozowych limitów na produkcję zdrowej żywności nazywacie modernizacją ? Upadek rodzimego i rodzinnego rolnictwa nazywacie rozwojem ? Bożesz Ty mój , wolę kopać rowy , albo kręcić betoniarą zamiast prezesury odpowiedzialnej za depopulację Narodu Polskiego.

Ale skoro Bolecnauta jest szefem , to ... słuchaj Szymuś , tylko nikomu nie mów ... jest interes do ukręcenia ;) Można po korzystnej cenie lasy wokół Bolesławca sprzedać , no i będzie z tego prowizja . Chłopaki o swoich nie zapominają :D Ale sęk w tym , no rozumiesz ... dzewo , deska , w desce sęk , że restrukturyzacja , de facto , podobnie jak prywatyzacja oznacza oddanie majątku Narodu za bezcen ... krętaczochapaczom z narodu wybranego. Twój ruch ... szefie :)

Audyt budżetowej kasy , Przemo - owszem , ale z jako taką pracą , działania nowego szefa niewiele mieć będą wspólnego.

Obu Panów odsyłam do pozycji Codeks Alimentarius , kto czyta nie błądzi :)

Dobranoc :)

Sory Piotrze ale nie pieprz.
Albo złóż życzenia i powodzeni albo przemilcz.
Oceniaj oo czynach a nie po swoich gdybaniach.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~chłodnym okiem niezalogowany
3 marca 2016r. o 22:18
PanM napisał(a): Szymonie , moje szczere gratulacje

Skoro już ma tak być dalej / praca z klucza partyjnego / to Ty jesteś tu najlepszym wyborem.

Tak dalej być nie może! Toż to powrót do mroków PRL-u i obsadzanie stanowisk "swoimi ludźmi". Niewazne kompetencje, wykształcenie kierunkowe -"teraz, k...a, my!"
Koń ( z Janowa Podlaskiego) by się uśmiał. Ale to wcale nie jest śmieszne...
211
skorn
3 marca 2016r. o 22:22
Cały panM.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 marca 2016r. o 22:49
PanM napisał(a):
Sory Piotrze ale nie pieprz. ...

Sorry Przemo , zwolenniku wolnego rynku. Czyżbym miał rozumieć , żeś gotów restrukturyzować Lasy Państwowe ? A może modernizować ? Swego czasu przyłożyłeś rękę do " oszczędnego państwa " . Do dzisiaj klepiesz banały o konstytucjach i innych tam takich Kocham Bolec.Info etach , direct aus Paligłupotowa książeczka ( wydawca - Klub Rzymski , struktura NWO ) nie rozumiejąc istoty zła. To Ty Starszy Kolego :) , pieprzysz trzy po trzy , zakładając kolejne bezsensowne tematy , w nadziei na zbudowanie politycznego kapitału. I jeszcze uprawiasz wazeliniarstwo wobec nowej władźiuni. Jakiś czas temu byłem Pisiorem , przez moment ... ale wytrzeźwiałem :D

Szymuś powodzenia ... to ja Ci nie wróżę . W kręgach w których starasz się obracać , podobnie jak w piekle , jedna kanalia zżera słabszą kanalię. A przynależność organizacyjna zależy tylko od koniunktury :D

Nara Panowie , gotujcie się we własnym sosie. Idę dusić Morfeusza , bo jutro zaś betoniara , a nie ciepła państwowa pensyjka w ramach modernizacji nieistniejącego , polskiego rolnictwa.

Qurcze , jak można ulepszyć coś co przestało istnieć ... ? :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
4 marca 2016r. o 0:07
~pytacz napisał(a): A co ten pan miał wspólnego z rolnictwem?

"Uwierzył" że był zamach. Potwierdził że "wybuchowe kiełbaski" były zrobione z ruskiej a nie polskiej świni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza