~ol napisał(a): Dlatego Kościół podchodzi do takich zdarzeń sceptycznie bo może być to prowokacja szatana. Dlatego też badania trwały 3 lata.
Nie chodzi mi o merytoryczny głos krytyczny, ale o szydzenie, wyzywanie od ciemnogrodu, porównywanie do podpaski itp. Prym tutaj wiedzie b. kandydat na prezydenta. Przykre to, ale kto o nic nie walczy nie ma wrogów. Tyle
W całej Biblii całej ewangelii wszelkie cuda i objawienia czy uzdrowienia sa jasne i klarowne. Wszelkie objawienia prawdziwego Boga nie mówią do człowieka w zagadkach . Ciągle podpierasz się badaniami trzyletnimi i różnymi takimi rzeczami, i powiedzenie że tak zbadali i to jest cud równa się temu że powinno się zmienić w szkołach nauczanie??? Bo jeśli masz potwierdzone te niby cuda które nie wiadomo czemu służą tak jak plama na opłatku?
Osobiście dane mi było oglądać cuda takie jak , uwolnienie
1. od opętania - kobieta została uwolniona uzdrowiona
2. od choroby śmiertelnej
3. osoby kalekie zaczynały chodzić
4. ludzie na których cały swiat położył tzw krechę nawracali się do Jezusa i on przemieniał ich życie z nałogów
5. kobiety nie mogące mieć dziecka - urodziły
itd można wymieniać wiele
Wytłumacz mi co to jest i jakie ma znaczenie ta plamka ? Jeszcze raz ci powtarzam Bóg nie mówi do ludzi w dziwnych zagadkach.
Mam wrażenie że rzucasz slogany które nic nie wnoszą, przeczytaj sobie dokładnie Biblię, która wyraźnie mówi że szatan może przybrać postać anioła światłości, a co to znaczy? No właśnie między innymi że ludzie dają się nabierać na wiele fałszywych objawień i za tym idą myśląc że to Bóg prawdziwy