Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rok 966

~ niezalogowany
22 kwietnia 2016r. o 14:31
jak w szkole,co poeta miał na myśli ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
22 kwietnia 2016r. o 15:05
alter napisał(a):
PanM napisał(a): Nie mam żadnego stosunku do czegoś w co nie wierzę .

hehehe dobre :) Ależ oczywiście, że masz i to bardzo złośliwy stosunek do Boga, Wierzących i Wiary :D Są na to dowody na forum. Tego nie wymażesz :]

Co za namolny intruz babrający się w ropiejących wrzodach.

Czy ja biegam za Panem i nie indoktrynuje przeciw wierze ?
Nie rozumie Pan że ja nie wierzę w żadne gusła i cuda ? Skoro nie wierzę nie mogę być ani złośliwy ani inny.Dla mnie boga nie ma i tyle.Obraża to kogokolwiek ? Mało Panu że toleruję prawo innych do wiary ?

Wiara to zjawisko dotyczące innych.Niech każdy wierzy w co chce .
Mnie dotyka pośrednio gdyż jako podatnik muszę się dokładać do katechetów , kapelanów i wszelakich sposobów finansowania kleru.
Najbardziej kuriozalne są stanowiska kapelanów w służbach mundurowych.To ukryte finansowanie kleru.
Czy mundurowy tak jak każdy inny obywatel nie może samodzielnie po pracy udać się do świątyni ?

Nie znam Pana i mimo całkowicie odmiennego światopoglądu nie jestem do Pana nastawiony wrogo -- I TO NAS RÓŻNI.
Amen.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
22 kwietnia 2016r. o 15:17
PanM napisał(a): Co za namolny intruz babrający się w ropiejących wrzodach.

Nie znam Pana i mimo całkowicie odmiennego światopoglądu nie jestem do Pana nastawiony wrogo
.

Te dwa zdania dowodzą, że masz w sobie wredne sprzeczności Moszczyński? :] Kolejny mentalny brudas? :D

Dopisane 22.04.2016r. o godz. 15:17:

PanM napisał(a): Czy ja biegam za Panem i nie indoktrynuje przeciw wierze ?.

Ależ oczywiście że tak biegasz, indoktrynujesz przeciw wierze... i nie tylko, obrażasz uczucia religijne :)

PanM napisał(a):
Wiara to zjawisko dotyczące innych.Niech każdy wierzy w co chce .
.

Jak każdy może wierzyć w co chce, bo nam Moszczyński pozwolił z łaski, to potem tego nie komentuj... jak wierzymy, w co wierzymy i dlaczego... Nie powinno cię to Moszczyński w ogóle interesować... :D Włazisz brudasku z buciorami w czyjąś prywatność :/

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
22 kwietnia 2016r. o 15:23
alter napisał(a):
PanM napisał(a): Co za namolny intruz babrający się w ropiejących wrzodach.

Nie znam Pana i mimo całkowicie odmiennego światopoglądu nie jestem do Pana nastawiony wrogo
.

Te dwa zdania dowodzą, że masz w sobie wredne sprzeczności Moszczyński? :] Kolejny mentalny brudas? :D

Widzi Pan do czego doprowadza nadgorliwość .Ogranicza kulturę osobistą , prawidłową ocenę rzeczywistości i dystans do wszystkiego i wszystkich .
Proszę się ogarnąć i powstrzymać zbędne emocje.
Ja z Pana nie zrobię ateisty a Pan ze mnie wiernego.Musimy żyć obok siebie tacy jacy jesteśmy.Mówię to Panu jako starszy znajomy z internetu.
Pozdrawiam . Nie ma potrzeby marnować zdrowia w zasadzie za nic.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
22 kwietnia 2016r. o 15:26
PanM napisał(a): Nie ma potrzeby marnować zdrowia w zasadzie za nic.

Jesteś ateistą? Ok :) Więc, jak nie chcesz marnować swojego zdrowia, to nie wypowiadaj się na temat wiary, której najwyraźniej nie rozumiesz. Wtedy ja nie będę musiał komentować twoich nonsensów :)

11445
PanM
22 kwietnia 2016r. o 15:48
alter napisał(a):
PanM napisał(a): Nie ma potrzeby marnować zdrowia w zasadzie za nic.

Jesteś ateistą? Ok :) Więc, jak nie chcesz marnować swojego zdrowia, to nie wypowiadaj się na temat wiary, której najwyraźniej nie rozumiesz. Wtedy ja nie będę musiał komentować twoich nonsensów :)

No proszę --- czyż to nie przykład nietolerancji i braku szacunku ?
Moje poglądy nazywa Pan nonsensownymi a swoje niezłomną wiarą.

Temat " Rok 966 " dotyczy dobrowolnego zamykania Polskości / szczególnie przez kościół / w sztywnej dacie 14 IV 966 .Nie ma on nic wspólnego z wiarą .
Szczególnie Pan przypisujący sobie patriotyzm większy niż przeciętny powinien doszukiwać się jak najgłębszych korzeni naszej państwowości , jakkolwiek się nazywała i jakiekolwiek czciła bóstwa.
Tu odrobina refleksji nie zaszkodzi./ Polacy , Lechici , Wandalowie czy jakkolwiek / Tak rodziła się Polska i Polskość.

10114
#alter nieaktywny
22 kwietnia 2016r. o 15:53
PanM napisał(a):
Moje poglądy nazywa Pan nonsensownymi a swoje niezłomną wiarą.

Kiedy atakujesz Wiarę, zazwyczaj pleciesz nonsensy :) Więc pozostaw Wiarę i Kościół w spokoju :]

2900
#falco nieaktywny
22 kwietnia 2016r. o 16:30
Panie ''em''
proszę mu zadać kilka pytań o tę jego wiarę przez duże ''wu'' a zniknie jak tak jak wczoraj po tym jak ktoś napisał o nim to co napisał :D

ta jego pseudo wiara jest tyle warta co ona sam :D

chcesz kilka pytań ''putlerku'' z podstaw tej twojej ''wiary''
oczywiście ''wiary'' przez ''W'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza