PanM napisał(a): Kiedyś już o tym pisałem " Zamieńmy znak pokoju w zwykłe wzajemne poszanowanie "
alter napisał(a):PanM napisał(a): Kiedyś już o tym pisałem " Zamieńmy znak pokoju w zwykłe wzajemne poszanowanie "
No dobrze, jednak proszę się troszkę hamować w krytyce Kościoła, wierzących i Wiary :) Niech Pana komentarze nabiorą dojrzałości i umiaru. Pozdrawiam :)
alter napisał(a):PanM napisał(a): Kiedyś już o tym pisałem " Zamieńmy znak pokoju w zwykłe wzajemne poszanowanie "
No dobrze, jednak proszę się troszkę hamować w krytyce Kościoła, wierzących i Wiary :) Niech Pana komentarze nabiorą dojrzałości i umiaru. Pozdrawiam :)
~ napisał(a):alter napisał(a):PanM napisał(a): Kiedyś już o tym pisałem " Zamieńmy znak pokoju w zwykłe wzajemne poszanowanie "
Dopóki nie obraża to krytykować może, a nawet powinien, ile tylko trzeba, do oporu, bo jest za co!