Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rzeźba stanęła na rondzie nieopodal I LO i ZSE
~ niezalogowany
6 maja 2016r. o 9:33
ja pitole co to jest ,ale napewno nie jest sztuką,a autor niech więcej nic nie wymysla bo mu to nie wychodzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ogranicza widoczność niezalogowany
6 maja 2016r. o 9:39
Trzeba mieć nie małą fantazję żeby wybudować takie małe rondo a teraz postawić "rzeźbę" która ogranicza widoczność i rozprasza uwagę kierujących i przechodniów ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
~Samowola budowlana niezalogowany
6 maja 2016r. o 9:45
Jechałem wczoraj tamtędy zacząłem hu***mi rzucać! Kto zaopiniował ten twór ?
Samowola budowlana ?

Czemu dalej nie ma synchronizacji świateł ?
~kaziu niezalogowany
6 maja 2016r. o 10:05
POCHWOSĄG HAHA
~tragedia niezalogowany
6 maja 2016r. o 10:08
Rzeźba jest tymczasowa bo za chwilę ją zdemontują i postawią pomnik smoleński
a rondo nazwą Kaczyńskiego. O tragedię na drodze nie trudno !
~hi niezalogowany
6 maja 2016r. o 10:10
Najlepiej brzozę posadzić
~Elem niezalogowany
6 maja 2016r. o 10:17
Ciekawe, która pani pozowała temu artyście z bożej łaski? Zgadzam się z jednym z forumowiczów, ta instalacja to żeńskie 'labia minor'. A poza tym, ktoś z władz miejskich, winien dopuszczenia tego szkaradziejstwa na widok publiczny, powinien być pociągnięty do odpowiedzialności, także za ryzyko wypadków drogowych oraz za marnotrawstwo publicznych pieniędzy.
~Pisis niezalogowany
6 maja 2016r. o 10:54
Czy ten twór ma na celu zmniejszenie populacji uczniów 1LO? Czy osoba która nie panuje w tym mieście nad inwestycjami drogowymi ma prawo jazdy? Czy władza ma prawo jazdy czy tylko kartę rowerową?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.