~Bartek napisał(a): Widziałem jego "popisy" ponad miesiąc temu, na rondzie koło skarbówki. Obok stał radiowóz, zbiegowisko ludzi, a on bezkarnie przywiózł na masce faceta, który próbował go zatrzymać. Policja NIE ZAREAGOWAŁA. dzwoniłem na 112, gdzie powiedziano mi że jeśli na miejscu jest już radiowóz, to wszystko jest pod kontrolą. Niestety było bardzo daleko od kantroli... Tego samego dnia widzalem go jeszcze wiele razy na mieście, wyprzedził mnie raz na środku skrzyżowania, jechał z pasa skrętu w lewo na wprost. Jestem totalnie zbulwersiwany i wk...my ze on nadal jeździ! Dlaczego nie można go zatrzymać i zbadać testami narkotykowymi, zarekwirowac auta? Jestem rozczarowany działaniami policji. Apeluję do obywateli, rodziców, ludzi doroslych i poważnych, weźmy sprawy w swoje ręce, to się musi zakończyć, ZANIM zrobi komuś krzywdę.
Policja to ostro interweniuje i łapie stare babki na pasach lub też lubi jeździć po wioskach i nie zagrażającym nikomu i niczemu miejscowym piwoszom wlepiać mandaty. Apel do policji
Droga Policjo zajmijcie się prawdziwymi przestępcami drogowymi a nie nieszkodliwymi pijakami wiejskimi którzy nikomu nie zagrażają !!!!!!!!