Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 12:17
~Ryżowy krul szos napisał(a): Wy po.je.bu.sy tak piszecie tak grozićie a nic nie możecie zrobić mocni to tylko jesteście w gębie cwe.le zakupczyni i tak was się nie boję
Nie musisz się bać. ZACZNIJ MYŚLEĆ!!! A tak na marginesie-to też nie wiem jak po skończeniu ogólniaka król można napisać przez u?!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~KPINA niezalogowany
25 maja 2016r. o 13:07
Kpiną jest apel rodziców o pomoc, skoro było ich stać tak wychowac syna i na jego szaleństwa !!
Kpiną jest zakup samochodu za pieniądze ze składki na protezę !!
Kpiną jest jego obecne zachowanie wobec innych kierowców !!
I co ? Zrobicie coś ?
Wiem ! NIC !!
Tylko będzie na tym forum narzekać !!!!
Narzekać na gnojka, który ma nas wszystkich za śmieci :|
Jesteście dla niego śmieciami ??
Ktoś widział ??
http://www.bolec.info/zdjecie.php?boleslawiec=15770&typ=3
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 13:28
~# napisał(a): coś gostka nie widać na drodze ostatnio...chyba w portki narobił po tych wpisach?
ps. a nie wiecie czy mama zmienia mu jeszcze pieluchy?

widziałem wczoraj na ul Małej ,zapierdzielał że z ciekawości obróciłem się żeby zobaczyć co za dupek tak jezdzi.
~Synu niezalogowany
25 maja 2016r. o 13:32
Chłopak jeździ normalnie ASTRA po Bolesławcu nikogo i niczego się nie boi. Dlaczego redakcja nie drąży dalej tematu?? Dlaczego chłopak nie zostanie ukarany?? Zabranie prawa jazdy nic nie da bo i tak będzie jeździł!! SZANOWNA POLICJO WYSTARCZY SIĘGNĄĆ PO SKUTECZNIEJSZE ŚRODKI UKARANIA!!! Wystarczy codziennie po 16 się przejechać po Bolesławcu i odrazu go widać. Okad przeczytałem temat rozglądam się za nim jak wracam z pracy i widzę go CODZIENNIE. I zastanawiam się jaki paragraf prawa drogowego jeszcze złamie bo codziennie widzę coś innego!!!
~L. niezalogowany
25 maja 2016r. o 13:52
~Synu napisał(a): Chłopak jeździ ... rozglądam się za nim jak wracam z pracy i widzę go CODZIENNIE. I zastanawiam się jaki paragraf prawa drogowego jeszcze złamie bo codziennie widzę coś innego!!!
Jeśli jest Pan świadkiem wykroczeń należy to zgłosić podczas wizyty w Komendzie Policji. Samo się nie zrobi :]
~Synu niezalogowany
25 maja 2016r. o 14:05
Od tego place podatki żeby robiła to policja. Po to właśnie pracują i mają służby żeby NIWELOWAC zagrożenia. Idąc takim tokiem myślenia może mieszkańcy Bolesławca zrobią zrzute na parę testów na obecność narkotyków bo policja coś niechętnie ich używa i może wtedy się przyczynimy do SENSOWNEGO ukarania małolata. Bo jeździ porobiony jak autobus
11922
#Poirytowany nieaktywny
25 maja 2016r. o 14:24
Do dnia dzisiejszego nie rozumiem jak można było dołączyć się do zbiórki na protezę dla tego typa ?
Wówczas pisałem, że dla niego nie dam choćby złamanego grosza ale wcale nie mam satysfakcji z tego, że się pomyliłem. Sam często chodzę po mieście z zona i z dziećmi i nie chciałbym trafić na takiego oszołoma.
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 15:01
~Bartek napisał(a): Widziałem jego "popisy" ponad miesiąc temu, na rondzie koło skarbówki. Obok stał radiowóz, zbiegowisko ludzi, a on bezkarnie przywiózł na masce faceta, który próbował go zatrzymać. Policja NIE ZAREAGOWAŁA. dzwoniłem na 112, gdzie powiedziano mi że jeśli na miejscu jest już radiowóz, to wszystko jest pod kontrolą. Niestety było bardzo daleko od kantroli... Tego samego dnia widzalem go jeszcze wiele razy na mieście, wyprzedził mnie raz na środku skrzyżowania, jechał z pasa skrętu w lewo na wprost. Jestem totalnie zbulwersiwany i wk...my ze on nadal jeździ! Dlaczego nie można go zatrzymać i zbadać testami narkotykowymi, zarekwirowac auta? Jestem rozczarowany działaniami policji. Apeluję do obywateli, rodziców, ludzi doroslych i poważnych, weźmy sprawy w swoje ręce, to się musi zakończyć, ZANIM zrobi komuś krzywdę.

Policja to ostro interweniuje i łapie stare babki na pasach lub też lubi jeździć po wioskach i nie zagrażającym nikomu i niczemu miejscowym piwoszom wlepiać mandaty. Apel do policji

Droga Policjo zajmijcie się prawdziwymi przestępcami drogowymi a nie nieszkodliwymi pijakami wiejskimi którzy nikomu nie zagrażają !!!!!!!!
REKLAMA Villaro zaprasza