Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~aaa niezalogowany
25 maja 2016r. o 7:25
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Shrek niezalogowany
25 maja 2016r. o 9:27
~travel napisał(a):
~Ryżowy krul szos napisał(a): Wy po.je.bu.sy tak piszecie tak grozićie a nic nie możecie zrobić mocni to tylko jesteście w gębie cwe.le zakupczyni i tak was się nie boję

He he . Ale ty głupi jesteś MASAKRA!! Król przez 'u' pisać, rzeczywiście mózgu to ty nie masz.

Hahaha :) :|
~władca niezalogowany
25 maja 2016r. o 10:02
ja mam teraz troche wolnego czasu i poswiece swoj samochod ale asterka dostanie po dupie tak ze nie pojedzie i zobaczymy czy bedziesz wtedy taki cwany i co wtedy policja zrobi tez powiem ze chce do sadu sprawe parodia powodzenie na drodze!!!!!! spotkamy sie!!!!!
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 10:11
Droga Redakcjo, czekamy na konkretne informacje od Was. Czy przekazaliście już nasze "uwagi" policji??
41
#jegomosc nieaktywny
25 maja 2016r. o 10:22
~ napisał(a): Droga Redakcjo, czekamy na konkretne informacje od Was. Czy przekazaliście już nasze "uwagi" policji??

Czy czytałeś tekst?:)

www.djdowynajecia.pl
~# niezalogowany
25 maja 2016r. o 11:01
coś gostka nie widać na drodze ostatnio...chyba w portki narobił po tych wpisach?
ps. a nie wiecie czy mama zmienia mu jeszcze pieluchy?
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 11:06
Czy przeczytałeś pytanie? To, podaj konkrety. Nie czas na złośliwości, bo zbyt poważna to jest sprawa. Dziękuję.
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 11:16
jegomosc napisał(a):
~ napisał(a): Droga Redakcjo, czekamy na konkretne informacje od Was. Czy przekazaliście już nasze "uwagi" policji??

Czy czytałeś tekst?:)

Co tekst? Chcemy aby policja odniosła się na nowo do tej sprawy, bo ludzie mają już dość ogólnikowych odpowiedzi. Te wcześniejsze wyjaśnienia rzeczniczki to tylko zwykłe bla bla bla... niech wyjaśnią dlaczego np. nie zatrzymali dowodu rej. za jazdę z rozwalonym światłem o którym pół Bolca wie, tylko nie policja. Jegomość - rusz tyłek i idź zapytać!
REKLAMA BAU zaprasza