Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 10:19
MAm prośbę do redakcji: Proszę pokazać rzecznikowi policji te wszystkie komentarze które mówią o zagrożeniu i irytacji społeczeństwa. Dać jej 1 dzień na zastanowienie się nad odpowiedzią i niech w końcu coś konkretnego odpowie, a nie jakieś tam że" nie mogą nic zrobić, że sprawa w sądzie itp itd..bzdury". Może czas zmusić policję do reakcji!!! Co na to komendant???
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 12:57
Podłączam się do powyższej prośby.
~ona niezalogowany
24 maja 2016r. o 13:08
haha... troche wstyd tak brawurowo jezdzic taka zwykla rodzinna astra :D moglby fajne Audi R8 albo Lambo miec, przynajmniej milo by bylo popatrzec ...a tak to ..no coments :/
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 13:22
~ona napisał(a): haha... troche wstyd tak brawurowo jezdzic taka zwykla rodzinna astra :D moglby fajne Audi R8 albo Lambo miec, przynajmniej milo by bylo popatrzec ...a tak to ..no coments :/

miło popatrzeć? na co? jak szykuje komuś kalectwo, albo śmierć na drodze? Ty to chyba blachara jesteś... taka królowa parkingów... blacha zamiast mózgu.
~kierowca niezalogowany
24 maja 2016r. o 14:25
Prośba o zwrócenie uwagi na problem ze strony redakcji do Komendanta jest bardzo dobrym pomysłem.
~Papuga niezalogowany
24 maja 2016r. o 14:38
~kierowca napisał(a): Prośba o zwrócenie uwagi na problem ze strony redakcji do Komendanta jest bardzo dobrym pomysłem.

Zgadzam się, bo z takiej gadki-szmatki na forum nic nie wynika.
~prawie psycholog niezalogowany
24 maja 2016r. o 15:00
Moim zdaniem dzieciak ten przeżył coś niemiłego we wczesnym dzieciństwie... Może był wykorzystywany seksualnie i nie daje mu to spokoju, wiem, że tacy ludzie później w późniejszym dzieciństwie lub w dorosłości próbują dziwnym zachowaniem tuszować przeszłość, dają upust emocjom i zamiast szukać pomocy szukają ofiar. Chcą by ktoś inny cierpiał, żywią się tym i to przynosi im w pewnym sensie ulgę. Są zbyt słabi by zemścić się na swoim oprawcy i odreagowują na osobach niewinnych a przemoc jest dla nich ukojeniem...

Taka moja opinia, żal takich ludzi a i nie brakuje ich... Niedoceniani, niedopieszczeni, niezauważani... lub na odwrót- przeceniani, zgryźliwi i słabi. Zazwyczaj są to niskie osoby, chude lub mające nad podziw dziecinny wygląd... :)
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 15:04
Przesiadł się podobno na hulajnogę.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza