Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~jo niezalogowany
23 maja 2016r. o 20:11
~# napisał(a): A gdzie są rodzice tego chłopaczka?
Czyżby udawali że tego nie widzą? Skąd chłopak w jego wieku ma auto? Czyżby na nie sam zarobił? Nie sądzę...

Swoją drogą szkoda że wokół tyle nieszczęśliwych ludzi, którzy wyciągają wnioski ze swojego często smutnego życia, a tu taki przykład...

WSTYD!!!

Może nie każdy ma taką szanse ( ja nie miałem) ,ale niektórzy jak mają te 19-20 lat sa w stanie zarobić kilka tysi na auto, tak więć nie wrzucajmy wszystkich do jednego gara,ze jak młody to auto tatus kupił.

Aczkolwiek jak wycedził R6 co noge mu urwało ,to niby jego moto było ,a mając niespełna 18 lat i odłożyć kilkanaście tysi na moto to tak srednio w to wierzę :(
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~jojo niezalogowany
23 maja 2016r. o 20:58
To dziecko jest z niepelnego wytrysku bo brak mu mózgu a i nóżki zaraz i zabki odpadną i tak się skończy nasz król mąki ziemniaczanej ja to mowie co hujowi po rozumie jak korzystać huj nie umie znalem takiego chłopca tak samo jezdzil kolomnie kolo domu ale jak mu cegla wpadka przez szybke to tyle go bylo widac metoda skuteczna
~rob niezalogowany
23 maja 2016r. o 22:39
mozna byc mlodym i dobrze zarobic... do tego trzeba sie uczyc , miec duzo cierpliwosci i samozaparcia i przede wszytskim lubic to co sie robi... albo spitalac malowac domki do norwegii bo dobre hajsy tam są dla uczniow i studentow ;)
~anonymous niezalogowany
23 maja 2016r. o 23:50
A niech ten dziwny czlowiek zdycha !! Spokój będzie na drodze. Szczerze to ja do niego nic nie mam, nawet szacunku... takie tam info ;-) podobno ta Astra jest kupiona za pieniądze ze zbiórki na protezę dla tego idioty.

Zastosowana autokorekta

~azaza niezalogowany
24 maja 2016r. o 6:43
Jak miasto wręczało podziękowania dla strażaków co "mu" życie uratowali ....jak stara płakała, obściskiwała i dziękowała a teraz co robi ???? ....nic.
Przepier**** swoje zdrowie a teraz może jeszcze komuś.
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 8:17
~ogr napisał(a): Mam wielkie uznanie dla umiejętności ryżowego króla, już nie raz widziałem jak znakomicie i dynamicznie prowadzi swój samochód po ulicach Bolesławca. Szacun dla niego bo nie każdy tak potrafi
Zobaczymy jak komuś zrobi krzywdę,czy też będziesz miał taki szacun. Brak słów na ...ne wpisy. Dorośniecie,założycie rodziny ,będziecie mieli własne dzieci to i zdanie wam się znacznie zmieni.

Zastosowana autokorekta

~Cwaniak niezalogowany
24 maja 2016r. o 9:42
Post Ogra to ewidentna prowokacja :)
11922
#Poirytowany nieaktywny
24 maja 2016r. o 9:58
Brak słów, miesiąc temu dostałem mandat za rzekome przekroczenie ograniczenia wynoszącego 40 km/h o 11 km/h.
Cyrk ale nie chciałem się z nimi bujać bo przypuszczam, że ich suszareczka nic nie warta jest. Z takim leszczem nie potrafią sobie poradzić ?
REKLAMA BAU zaprasza