Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~zielona łąka niezalogowany
22 maja 2016r. o 22:24
Myślę ,że On powinien pracować z psychologiem i psychiatrą ,ma żal do całego świata ,że w tak młodym wieku został kaleką ,nie umie się z tym pogodzić,agresją,,zabija''swój ból:(jest jemu wszystko obojętne czy zginie on czy ktoś z jego winy :(a wpisy typu śmierci itp uważam za nie stosowne ,nikomu się tak nie życzy :(i tak jak ktoś napisał wcześniej -one wzbudzają w nim agresję .On naprawdę potrzebuje pomocy psychologa i psychiatry .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ogr niezalogowany
23 maja 2016r. o 8:33
Mam wielkie uznanie dla umiejętności ryżowego króla, już nie raz widziałem jak znakomicie i dynamicznie prowadzi swój samochód po ulicach Bolesławca. Szacun dla niego bo nie każdy tak potrafi
~ja niezalogowany
23 maja 2016r. o 8:37
on nie ma mózgu to co tu naprawiać
~ogr niezalogowany
23 maja 2016r. o 8:40
Mam wielkie uznanie dla umiejętności ryżowego króla, już nie raz widziałem jak znakomicie i dynamicznie prowadzi swój samochód po ulicach Bolesławca. Szacun dla niego bo nie każdy tak potrafi
~ja niezalogowany
23 maja 2016r. o 8:45
ale mimo wszystkich jego umiejętności to i tak mózgu nie ma. Przyjdzie czas i na niego jak się nadzieje na drugiego bez mózgu. :D
~USA USA USA niezalogowany
23 maja 2016r. o 9:15
~ja napisał(a): ale mimo wszystkich jego umiejętności to i tak mózgu nie ma. Przyjdzie czas i na niego jak się nadzieje na drugiego bez mózgu. :D

Umiejętności kuternogi :D Brudasa powinni za szmaty wyjąć z tej obciachowej astry na ziemię kikuta w dupę i na pakę do kabaryny :D
Tak jak w stanach się to robi a nie pierd... się z tym frajerem.
~P niezalogowany
23 maja 2016r. o 9:35
Do ogra. Głupio trochę do tego pochodzisz. Podziwiasz kogoś kto jedzie nie biorąc pod uwagę innych, ani kierowców ani pieszych ani znaków. Wyobraź sobie całkiem puste miasto bez znaków ani ruchu, wtedy prawie każdy ma umiejętności i dynamikę. Chodzi o to żeby elegancko i bezpiecznie jeździć, nie zagrazajac innym. Zobacz ile ludzi jest przeciw jego jeździe i zastanów się dlaczego
~najgorszy sort niezalogowany
23 maja 2016r. o 9:43
podniecamy się jakimś inwalidą, bez przyszłości "szalejącym" po mieście astrą ?? w dieslu ??

jakie miasto taki mistrz...

jeszcze niedawno ten mistrz pisał błagalne posty o pomoc w zakupie protezy. starczyło i na protezę i na złombola...

może czas olać to biedne zakompleksione dziecię ? takich bohaterskich kierowców jest więcej... ten jest bardziej bo jest z nich najgłupszy, najbardziej zakompleksiony? najbardziej skrzywdzony przez los i życie ? niestety na własne życzenie - więc niech ma pretensje do siebie a nie innych.

swoja droga chciałbym go spotkać na fajnym manewrze :) auto mam akurat do blacharki :)
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza