Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 19:05
kc napisał(a): Kalekę chcą bić, ale chojraki.

kolegą jego jesteś że go bronisz? Kaleka, ale zagraża życiu innych w tej chwili chyba najbardziej w naszym mieście... i co? mamy go qwa głaskać, bo kaleka? myślę, że po wypowiedziach tutaj zamknie się w domu i nie wyjdzie dopóki sprawa nie ucichnie, bo to jednak de..bil, ale tchórz.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 19:05
3004
#masi nieaktywny
22 maja 2016r. o 19:06
NIe wiem czy wiecie, ale to kolega kc go wozi :D

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 19:06
na stłuczkę gościa wziąć
3004
#masi nieaktywny
22 maja 2016r. o 19:10
A tak poważnie to nie rozumiem, jak można pomagać a później życzyć wszystkiego co najgorsze i jeszcze zastraszać. Uważam, że należałoby z gosciem porozmawiać. No cóż, przejechał pasem awaryjnym, Wam sie na pewno nic nigdy takiego nie zdarzyło, wszyscy jesteście idealni z tego wynika :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
9176
kc
22 maja 2016r. o 19:47
~ napisał(a): kolegą jego jesteś że go bronisz? Kaleka, ale zagraża życiu innych w tej chwili chyba najbardziej w naszym mieście... i co? mamy go qwa głaskać, bo kaleka? myślę, że po wypowiedziach tutaj zamknie się w domu i nie wyjdzie dopóki sprawa nie ucichnie, bo to jednak de..bil, ale tchórz.

Jak sobie wyobrażasz bicie kogoś bez nogi ? Chłopak ewidentnie ma coś z głową jeśli tak się zachowuje, jego najbliższe otoczenie powinno jakoś zareagować.
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 22:00
Myślę,że on jest skrzywdzony przez własną głupotę i przez los.Nie ma nogi i już mieć nie będzie,ale rozumu do głowy ktoś bliski powinien mu nakłaść.Bo nie można innych narażać na nieszczęście dlatego ,że jest się samemu skrzywdzonym.Przecież nikt mu nie jest tego winien,poniosła go brawura i własna głupota.Takich młodych "mistrzów kierownicy" jest więcej,jak "nie wyda",to tak się kończy.Szkoda go,bo jeszcze młody i życie przed nim,oby nie doprowadził jeszcze raz do nieszczęścia,swojego i czyjegoś,bo wielu rzeczy nie można odwrócić.Niech to przeczyta i na spokojnie i na chłodno się zastanowi.Bić upośledzonego czy to fizycznie,czy umysłowo ,szkoda.Bo los już go nabił i tak i tak.
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 22:00
Myślę,że on jest skrzywdzony przez własną głupotę i przez los.Nie ma nogi i już mieć nie będzie,ale rozumu do głowy ktoś bliski powinien mu nakłaść.Bo nie można innych narażać na nieszczęście dlatego ,że jest się samemu skrzywdzonym.Przecież nikt mu nie jest tego winien,poniosła go brawura i własna głupota.Takich młodych "mistrzów kierownicy" jest więcej,jak "nie wyda",to tak się kończy.Szkoda go,bo jeszcze młody i życie przed nim,oby nie doprowadził jeszcze raz do nieszczęścia,swojego i czyjegoś,bo wielu rzeczy nie można odwrócić.Niech to przeczyta i na spokojnie i na chłodno się zastanowi.Bić upośledzonego czy to fizycznie,czy umysłowo ,szkoda.Bo los już go nabił i tak i tak.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza