Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 6:56
Dodajac swoj komentarz ,ten facet wyraznie dal do zrozumienia co mysli na temat strozow prawa,Napewno to czytaj maja przeciez internet,Skoro oni nic ,to on dalej szarzuje po drogach,A to swiadczy tylko zle o Policji,Szkoda tylko ze ludzie zlozyli sie na ta jego proteze,Mogli pomoc komus madrzejszemu,A tak na marginesie czyj to syneczek ,?ze taki chroniony?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Ryżowy krul szos niezalogowany
22 maja 2016r. o 7:07
Już mam się was bać cwele a po wioskach też jeżdżę i hu.ja mi zrobicie
~info M.B. niezalogowany
22 maja 2016r. o 9:06
~Milic napisał(a): ja też proszę o jakieś namiary na niego, wiem jak z takimi cwaniaczkami się postępuje.
adres, numer telefonu, konto na facebooku, jeżdżę po Bolesławcu i nie chcę zginąć przez frajera

Tu masz kilka informacji
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=11861
~luk niezalogowany
22 maja 2016r. o 9:39
Nie macie w Bolcu ludzi, ktorzy by skatowali tego smiecia? Kulasy polamac, a fure spalic?
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 10:30
widać że chłopaczek tak będzie miał przerąbane.jak go policja wcześniej nie zatrzyma to go ludzie zlinczują.
~Zibi niezalogowany
22 maja 2016r. o 10:42
Taki z niego król jak z koziej d..y trąba.Policjanci to tchórze ,którzy umieją karać tylko pokornych i pijanych. Problem nie z kaleką ale jego furą.Bez fury jest nikim.
~ niezalogowany
22 maja 2016r. o 12:10
A koles jak cwany niech poswiruje teraz jak jest pelno policji na miescie.
~klucznick niezalogowany
22 maja 2016r. o 12:18
~Zibi napisał(a): Taki z niego król jak z koziej d..y trąba.Policjanci to tchórze ,którzy umieją karać tylko pokornych i pijanych. Problem nie z kaleką ale jego furą.Bez fury jest nikim.
opel astra to fura ,a który to rocznik?żeby jeżdzić do wychodka to bym tym nie jeżdził :P