Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~Ryżowy krul szos niezalogowany
21 maja 2016r. o 19:01
Nic mi nie zrobicie na h.ja możecie mi skoczyć mocni to wy wszyscy jesteście w du.pie i tak będę jeździć jak mi się podoba pajace niech ktoś spróbuję mnie złapać tepaki
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~A. niezalogowany
21 maja 2016r. o 22:31
Coś mi się wydaje że dane osobowe i adres zamieszkania są chronione ale to taki szczegół o którym każdy inteligentny wie ;) wyzywając jego rodzine jesteście żałośni bo to nie jest wina jego rodziców czy rodzeństwa to jak wychowują swoje dzieci nie jest waszą sprawą. Jest pełnoletni i rodzice nie mają na niego wpływu podejmuje sam decyzję co robi że swoim życiem. A te wasze groźby i samosądy są żałosne jak autorzy tych tekstów.Dobrze wiecie, że swoimi postami jeszcze bardziej go nakręcacie i z dnia na dzień ma coraz lepszy ubaw z Was. Nie robi dobrze ale jeśli jest kierowcą jest świadomy swoich czynów. Dajcie mu w końcu spokój bo dobrze wam napisał
~ niezalogowany
21 maja 2016r. o 22:39
O
~ niezalogowany
21 maja 2016r. o 22:40
-A. Dobry koles jestes
14505
DP
21 maja 2016r. o 22:47
~Ryżowy krul szos napisał(a): Nic mi nie zrobicie na h.ja możecie mi skoczyć mocni to wy wszyscy jesteście w du.pie i tak będę jeździć jak mi się podoba pajace niech ktoś spróbuję mnie złapać tepaki

może Tobie życie nie jest Miłe, ale pomyśl o tych którzy sobie je cenią
NIE ZAGRAŻASZ SOBIE TYLKO INNYM!
~gosc bez protez niezalogowany
21 maja 2016r. o 22:49
Czaje sie na tego typka żeby mu w Kocham Bolec.Info ic i polamac prawko ale nie wiedziałem ze jest tak dobrze znany w bolcu. Jebana kaleka ;) a jezeli to czytasz to wiedz ze kiedys ta twoja proteza będzie ci wystawać z dupy a nie z tego kikuta co ci został po nodze.

Zastosowana autokorekta

~Kierowca niezalogowany
21 maja 2016r. o 23:30
14 stron komentarzy, a gościu chwile po 21 "piszczał" swoja Asterką pod Carrefourem z tępym wyrazem twarzy i blond świnką na fotelu pasażera....
~ niezalogowany
21 maja 2016r. o 23:49
to przyjedz cwelu na jedna z wiosek to juz nie wyjedziesz
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza