~jezdacy przepisowo napisał(a): niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...
Zastosowana autokorekta
pateravintage napisał(a):zaraz dostaniesz w-p-i-e-r-d-o-l za to tylko że go znasz :P~jezdacy przepisowo napisał(a): niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...
~Bziuuum Opublikowane: przedwczoraj o 15:47 - IP: 94.254.226.********
~Bziuuum
Zdjęć: 0
Zalosne gnojek dawno nie dostal lania
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź
~jezdacy przepisowo Opublikowane: przedwczoraj o 15:48 - IP: 80.50.135.*********
~jezdacy przepisowo
niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...
~Gość z dwoma nogami Opublikowane: przedwczoraj o 15:56 - IP: 78.131.238.*******
~Gość z dwoma nogami
Mam nadzieję, że wkrótce umrze na tej drodze, w końcu zrobiłby coś dobrego. Kaleka jeden.
~Zdychaj śmieciu ! Opublikowane: przedwczoraj o 15:58 - IP: 89.75.119.*********
~Zdychaj śmieciu !
- :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
- powiem wam ,ze w szoku jestem :|
jak mozna komus zyczyc smierci ??
- do osoby :
~jezdacy przepisowo -
- nie jestem obronca ani sedzia -- znam kolege jedynie, o ktorym mowa w artykule
ale powiem ci ,ze raczej
bys sie zdziwil ... i/lub zapocil ... byc moze dostal bys zawalu i/lub
moze ,jak by twoje zwloki znalezli gdzies nad bobrem ,to stwierdzili by zawal ....
teoretycznie ci to pisze ,
nie groze - nie obiecuje i takie tam ... do ciebie tez osobiscie nic nie mam
jedynie co mogl bys zrobic to :
- jw napisalem popierdylic pod wasem jak masz oczywiscie takowe -:) - zastanow sie nad swoim zachowaniem, a pozniej pouczaj innych . chcesz cos zmienic ? zacznij od siebie .
moim zdaniem , takie wpisy jak zdychaj smieciu ,to przegiecie i to nie chude gosciu ...
stwierdzam po fizjonomi ,ze masz wkrety gosciu ,co do tego >rajdowca< ,ze powiedzial za duzo na ciebie podczas przesluchania - mylisz sie rowniez
~Zdychaj śmieciu ! ....... masakra ... nikomu tego nigdy bym nie zyczyl - badz bardziej *blik ..hehe bo cie mgla ze smolenska dopadnie jak krecisz malolaty po 16 wiosenek a zona czeka z obiadkiem
- ~Gość z dwoma nogami
-
Mam nadzieję, że wkrótce umrze na tej drodze, w końcu zr....
a ciebie to juz calkiem, panie z dwoma nogami ponioslo ! haha
- nadzieja .......
czyli liczysz na to , a niby w boga wiezysz .
nadzieja matka glupich coz jestem jej dzieckiem°
roznie w zyciu bywa , ale z kart tarota wyszlo, ze musisz splacic dlugi karmiczne i bedziesz mial liczne zawirowania ...juz nie dlugo . dx
a tak na prawde ,to jak wczesniej ktos napisal - kolega ma nad opiekunczych rodzicow . a to ,moze nie jednego malolata popchnac w taka droge ,jaka sobie wybral . chlopak ma/talent ,czy mial bo juz na pewno stracony w legalnych rajdach... ,ale malo kto w boleslawcu wygral by z nim,scigajac sie nawet duzo mocniejszym autem i to jest fakt . znam go osobiscie i na prawde zajefajny chlopak , grzeczny i kulturalny na codzien ,podczas rozmowy i zero w nim agresji - wiecej na tym forum ludzi pod wplywem alkocholu pitoli smieci i wyrzuca z siebie caly gniew - niz ten chlopak ma . a to ze jest mlody i zbuntowany ,oraz ryse ma na psychice bo cos tam cos tam - to znaczy ,ze potrzebuje jakiegos wsparcia ,moze psychologa nie mi to oceniac .
gosc, nie ma zadnych zlych zamiarow i intencji i uwielbia adrenaline ,jak wiekszosc z nas.
rzucam ci wyzwanie
niech twoje zycie stanie sie arcydzielem
dolacz do tych ludzi,ktorzy przezyli to,o czym mowia
ktorzy robia to,oczym mowia
Tony Robbins