Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~Luk niezalogowany
20 maja 2016r. o 23:29
Jakiś czas temu byłem przejazdem w Bolesławcu i zdziwił mnie widok uszkodzonej Astry która wyprzedziła mnie na ul. Karola Miarki. Autem jechało dwóch młodych-gniewnych a auto miało uszkodzony narożnik (brak reflektora itp.).
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2820
#k1p nieaktywny
20 maja 2016r. o 23:45
Też ich spotkałam. Teraz wiem, o kim mowa, bo miał roztrzaskaną lampę. Wymusił mi ten chłopiec pierwszeństwo na skrzyżowaniu w centrum. Trochę się zdziwił, gdy okazało się, że moją reakcją na wymuszenie był brak odruchu hamowania.
Kiedyś trafi. Oby nikt nie ucierpiał.
Ani z niego motocyklista, ani kierowca, ani mężczyzna. Trochę mi go szkoda.
~kto wie. niezalogowany
21 maja 2016r. o 0:09
Chwila chwila On przed wypadkiem na ktorym ucierpiala noga miał wczesniej kilka wypadków bez szwanku.Nic on sobie nie rekompensuje. To tylko głupota. Wybacz Matko jego ale gdyby nie dostawał na to co dostaje to nie byłoby tematu.Miłość rodzicielska jest ślepa.
14799
#pateravintage nieaktywny
21 maja 2016r. o 2:27
~jezdacy przepisowo napisał(a): niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...

~Bziuuum Opublikowane: przedwczoraj o 15:47 - IP: 94.254.226.********

~Bziuuum
Zdjęć: 0
Z dzieciakiem nie moga sobie poradzic
Zalosne gnojek dawno nie dostal lania
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź

~jezdacy przepisowo Opublikowane: przedwczoraj o 15:48 - IP: 80.50.135.*********

~jezdacy przepisowo
niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...

~Gość z dwoma nogami Opublikowane: przedwczoraj o 15:56 - IP: 78.131.238.*******

~Gość z dwoma nogami
Mam nadzieję, że wkrótce umrze na tej drodze, w końcu zrobiłby coś dobrego. Kaleka jeden.

~Zdychaj śmieciu ! Opublikowane: przedwczoraj o 15:58 - IP: 89.75.119.*********

~Zdychaj śmieciu !
mam nadzieję że urwie śmieciowi łapy!

- :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

- powiem wam ,ze w szoku jestem :|
jak mozna komus zyczyc smierci ??
- do osoby :
~jezdacy przepisowo -
- nie jestem obronca ani sedzia -- znam kolege jedynie, o ktorym mowa w artykule
ale powiem ci ,ze raczej
bys sie zdziwil ... i/lub zapocil ... byc moze dostal bys zawalu i/lub
moze ,jak by twoje zwloki znalezli gdzies nad bobrem ,to stwierdzili by zawal ....
teoretycznie ci to pisze ,
nie groze - nie obiecuje i takie tam ... do ciebie tez osobiscie nic nie mam
jedynie co mogl bys zrobic to :
- jw napisalem popierdylic pod wasem jak masz oczywiscie takowe -:) - zastanow sie nad swoim zachowaniem, a pozniej pouczaj innych . chcesz cos zmienic ? zacznij od siebie .

moim zdaniem , takie wpisy jak zdychaj smieciu ,to przegiecie i to nie chude gosciu ...
stwierdzam po fizjonomi ,ze masz wkrety gosciu ,co do tego >rajdowca< ,ze powiedzial za duzo na ciebie podczas przesluchania - mylisz sie rowniez

~Zdychaj śmieciu ! ....... masakra ... nikomu tego nigdy bym nie zyczyl - badz bardziej *blik ..hehe bo cie mgla ze smolenska dopadnie jak krecisz malolaty po 16 wiosenek a zona czeka z obiadkiem

- ~Gość z dwoma nogami
-
Mam nadzieję, że wkrótce umrze na tej drodze, w końcu zr....

a ciebie to juz calkiem, panie z dwoma nogami ponioslo ! haha
- nadzieja .......

czyli liczysz na to , a niby w boga wiezysz .
nadzieja matka glupich coz jestem jej dzieckiem°

roznie w zyciu bywa , ale z kart tarota wyszlo, ze musisz splacic dlugi karmiczne i bedziesz mial liczne zawirowania ...juz nie dlugo . dx

a tak na prawde ,to jak wczesniej ktos napisal - kolega ma nad opiekunczych rodzicow . a to ,moze nie jednego malolata popchnac w taka droge ,jaka sobie wybral . chlopak ma/talent ,czy mial bo juz na pewno stracony w legalnych rajdach... ,ale malo kto w boleslawcu wygral by z nim,scigajac sie nawet duzo mocniejszym autem i to jest fakt . znam go osobiscie i na prawde zajefajny chlopak , grzeczny i kulturalny na codzien ,podczas rozmowy i zero w nim agresji - wiecej na tym forum ludzi pod wplywem alkocholu pitoli smieci i wyrzuca z siebie caly gniew - niz ten chlopak ma . a to ze jest mlody i zbuntowany ,oraz ryse ma na psychice bo cos tam cos tam - to znaczy ,ze potrzebuje jakiegos wsparcia ,moze psychologa nie mi to oceniac .
gosc, nie ma zadnych zlych zamiarow i intencji i uwielbia adrenaline ,jak wiekszosc z nas.

rzucam ci wyzwanie
niech twoje zycie stanie sie arcydzielem
dolacz do tych ludzi,ktorzy przezyli to,o czym mowia
ktorzy robia to,oczym mowia
Tony Robbins

Bystra osoba rozwiązuje problem, mądra unika go.
~@1 niezalogowany
21 maja 2016r. o 3:39
A cz Ty młody gniewny wiesz,że Winston Churchill cierpiał na chorobę psychiczną?Niech wujek Google Cię oświeci.
~Mirosław Putyra niezalogowany
21 maja 2016r. o 8:30
Do „pateravintage”
Odnośnie życzeń śmierci trudno nie przyznać Ci racji.
Nieświadomi nie wiedzą, że takie życzenia wracają do życzeniodawcy, lub jego najbliższych. I nagłe zdziwienie - skąd ciężka choroba w rodzinie, lub ja sam w prosektorium.

Wracając do tematu.
Szacunek do drugiego człowieka objawia się nie tylko w słowach, ale i w czynach.
W tym przypadku, o jakimkolwiek szacunku nie ma mowy.
Adrenalina ?
Owszem ! Proszę bardzo !
Ściganie się po torze, po bezdrożach, wspinaczka skałkowa, skoki spadochronowe, itp. Czyli tam, gdzie stwarzasz zagrożenie głównie dla siebie.
Natomiast jeśli adrenaliną staje się stwarzanie zagrożenia innym, taki osobnik jest poważnie upośledzonym. A gdy już kogoś porani, czy też zabije, wytłumaczysz to poszkodowanym rysą na psychice „super kierowcy” i tym, że to taki grzeczny i kulturalny osobnik ?
Zwyczajnie, ocknij się, otwórz oczy.
Wszyscy jesteśmy wpólnym organizmem. Twój kolega nie posiada w sobie żadnego szacunku dla innych, a Ty domagasz się, by ci inni nim go darzyli ?

~~~ niezalogowany
21 maja 2016r. o 9:49
Pateravintage, bronisz tego chłopaka, to dla przypomnienia zacytuję jego słowa wypowiedziane w rozmowie z dziennikarzem :
"Jeżdżę jak jeżdżę i nikt mi tego nie zabroni, kocham to - powiedział młody kierowca w rozmowie telefonicznej z dziennikarzem naszego portalu - Mnie ci ludzie wkur***ją. Nie będę stał godzinę żeby zjechać z pierdo***ego skrzyżowania, bo oni nie potrafią wyjechać. Niektórzy godzinę stoją żeby wyjechać, a ja nie będę stał jak .... Jak ja podjeżdżam to w sekundę wyjeżdżam, a ten pierd***ny się rozgląda i patrzy."

Na zrozumienie i szacunek trzeba sobie zasłużyć, a z tego co mówił wynika, że chłopaczyna ma innych kierowców za dziwny czlowiek ów (bez wyjątków - więc Ciebie również).

Forumowicze, fakt, przesadzają w swoich wypowiedziach, ale to raczej są wypowiedzi podkreślające oburzenie jego zachowaniem... co mają pisać? Mateuszku, postępujesz nieodpowiedzialnie? , Mateuszku nie rób tak, bo to niebezpieczne dla ciebie i innych???

Wychwalasz jego talent, ale gdyby był tak świetnym kierowcą, to nie miał by wcześniej wypadków, miałby obie, zdrowe nogi...

A co by było, gdyby zamiast tego mercedesa koło Osiecznicy jechała np. grupka rowerzystów? - zamiast urwanej nogi, w rowie leżało by pewnie kilka martwych ciał...

Po jego wypowiedziach wniosek jest jeden - to nie "kozak", to tylko głupi i zakompleksiony chłopaczek, który swoim bezmyślnym zachowaniem zagraża innym ludziom...

Zastosowana autokorekta

~klucznick niezalogowany
21 maja 2016r. o 9:52
pateravintage napisał(a):
~jezdacy przepisowo napisał(a): niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...

~Bziuuum Opublikowane: przedwczoraj o 15:47 - IP: 94.254.226.********

~Bziuuum
Z dzieciakiem nie moga sobie poradzic
Zalosne gnojek dawno nie dostal lania

~jezdacy przepisowo Opublikowane: przedwczoraj o 15:48 - IP: 80.50.135.*********

~jezdacy przepisowo
niech Cie zobacze w swoim celowniku.....nie wysiadziesz o wlasnych sliach...

~Gość z dwoma nogami Opublikowane: przedwczoraj o 15:56 - IP: 78.131.238.*******

~Gość z dwoma nogami
Mam nadzieję, że wkrótce umrze na tej drodze, w końcu zrobiłby coś dobrego. Kaleka jeden.

~Zdychaj śmieciu ! Opublikowane: przedwczoraj o 15:58 - IP: 89.75.119.*********

~Zdychaj śmieciu !
mam nadzieję że urwie śmieciowi łapy!

- :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

- powiem wam ,ze w szoku jestem :|
jak mozna komus zyczyc smierci ??
- do osoby :
~jezdacy przepisowo -
- nie jestem obronca ani sedzia -- znam kolege jedynie, o ktorym mowa w artykule
ale powiem ci ,ze raczej
bys sie zdziwil ... i/lub zapocil ... byc moze dostal bys zawalu i/lub
moze ,jak by twoje zwloki znalezli gdzies nad bobrem ,to stwierdzili by zawal ....
teoretycznie ci to pisze ,
nie groze - nie obiecuje i takie tam ... do ciebie tez osobiscie nic nie mam
jedynie co mogl bys zrobic to :
- jw napisalem popierdylic pod wasem jak masz oczywiscie takowe -:) - zastanow sie nad swoim zachowaniem, a pozniej pouczaj innych . chcesz cos zmienic ? zacznij od siebie .

moim zdaniem , takie wpisy jak zdychaj smieciu ,to przegiecie i to nie chude gosciu ...
stwierdzam po fizjonomi ,ze masz wkrety gosciu ,co do tego >rajdowca< ,ze powiedzial za duzo na ciebie podczas przesluchania - mylisz sie rowniez

~Zdychaj śmieciu ! ....... masakra ... nikomu tego nigdy bym nie zyczyl - badz bardziej *blik ..hehe bo cie mgla ze smolenska dopadnie jak krecisz malolaty po 16 wiosenek a zona czeka z obiadkiem

- ~Gość z dwoma nogami
-
Mam nadzieję, że wkrótce umrze na tej drodze, w końcu zr....

a ciebie to juz calkiem, panie z dwoma nogami ponioslo ! haha
- nadzieja .......

czyli liczysz na to , a niby w boga wiezysz .
nadzieja matka glupich coz jestem jej dzieckiem°

roznie w zyciu bywa , ale z kart tarota wyszlo, ze musisz splacic dlugi karmiczne i bedziesz mial liczne zawirowania ...juz nie dlugo . dx

a tak na prawde ,to jak wczesniej ktos napisal - kolega ma nad opiekunczych rodzicow . a to ,moze nie jednego malolata popchnac w taka droge ,jaka sobie wybral . chlopak ma/talent ,czy mial bo juz na pewno stracony w legalnych rajdach... ,ale malo kto w boleslawcu wygral by z nim,scigajac sie nawet duzo mocniejszym autem i to jest fakt . znam go osobiscie i na prawde zajefajny chlopak , grzeczny i kulturalny na codzien ,podczas rozmowy i zero w nim agresji - wiecej na tym forum ludzi pod wplywem alkocholu pitoli smieci i wyrzuca z siebie caly gniew - niz ten chlopak ma . a to ze jest mlody i zbuntowany ,oraz ryse ma na psychice bo cos tam cos tam - to znaczy ,ze potrzebuje jakiegos wsparcia ,moze psychologa nie mi to oceniac .
gosc, nie ma zadnych zlych zamiarow i intencji i uwielbia adrenaline ,jak wiekszosc z nas.

rzucam ci wyzwanie
niech twoje zycie stanie sie arcydzielem
dolacz do tych ludzi,ktorzy przezyli to,o czym mowia
ktorzy robia to,oczym mowia
Tony Robbins
zaraz dostaniesz w-p-i-e-r-d-o-l za to tylko że go znasz :P