Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~genius niezalogowany
20 maja 2016r. o 17:39
wyrwać mu ten kawał żelastwa z dupy i tą protezką zaj...ć
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~kwl niezalogowany
20 maja 2016r. o 19:39
na spółdzielczej bywa na automatach, dosc czesto. ostatnio mi tam wymusil pierszenstwo. młotek z bagaznika juz mam pod reka z przodu, drugi raz mnie popamieta do konca zycia. jezdze z dziecmi i nie pozwole im krzywdy zrobic przez gnoja popapranego
~Ob niezalogowany
20 maja 2016r. o 19:53
Do komendanta policji napisać, co w tej sprawie robią. Wtedy jak gówniarz coś komuś zrobi - podstawa będzie do wywalenia ze stanowiska.
Ten palant to prostak o małym fiutku. Nawet go rozumiem, że musi sobie coś kompensować i leczyć swoje kompleksy szybką jazdą.
Tylko tak takie zero może zaistnieć, a my pisząc o nim w pewien sposób także na jego kolejne idiotyzmy wpływamy. A on się cieszy jak dziecko z cukierka.
Ciekawe swoją drogą, co jego rodzinka teraz z tym zrobi. Tak go wychowali, że dzieckiem i durniem już pozostanie aż do rychłej śmierci. A jak cudem jakimś się na tamten świat nie przeniesie, to jako kalekę albo warzywo będziemy go jeszcze utrzymywać.
Jestem za odebraniem sztucznego kulasa co mu dobrzy ludzie podarowali. Niech kuśtyka o kulach, tak jak na to zasługuje.
Mam nadzieję, że rozsądne i duże chłopaki rozwiążą tę sprawę polubownie, skoro policja działa jak impotent.
~aa niezalogowany
20 maja 2016r. o 20:03
A co to jest POLICJA LUB SĄD
~genius niezalogowany
20 maja 2016r. o 20:41
a można tu wkleić fotkę tej łajzy? bo mam jego foto jak prosił o kasę na proteze!
~MŹ niezalogowany
20 maja 2016r. o 21:36
Chłopcze brak całkowity szacunku dla rodziców który cierpią patrząc na syna idiote.
~Po co zdjęcie, link do artykułu o wsparc niezalogowany
20 maja 2016r. o 22:14
http://m.bolec.info/index.php?op=informacje&news=11861
~genius niezalogowany
20 maja 2016r. o 22:28
aaaa mówisz o tym kolego .....ta samą fote mam....szkoda tylko że zamiast nogi ryjamu nie urwało, ale jak to mówią do 2 razy sztuka ( w jego przypadku :)
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza