Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~-Kaja niezalogowany
20 maja 2016r. o 10:35
~S napisał(a): A nie mówiłem? Pisałem, że zbierze kasę na protezę i dalej będzie potencjalnym mordercą!

Jestem w szoku. Szkoda mi go, ale to fakt, on stanowi zagrożenie. Dlaczego pomimo takich dowodów sąd zwleka z wydaniem wyroku????? Miały być szybkie sprawy. A jakby byl wyrok to najlepiej wsadzic go do wiezienia. Przecież to ....

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
20 maja 2016r. o 11:25
Policjanci nie dają mu punktów i mandatów, tylko kierują sprawę do sądu. Dlatego nie nazbierał punktów...

To jasne. Tylko podobno to już 9 spraw zapewne rozciągniętych w czasie. Jak to zatem możliwe, że proste sprawy wykroczeniowe nie zostały zakończone. A przy stwierdzeniu zagrożenia bezpieczeństwa policjant może zatrzymać prawo jazdy i wysłać sprawę do sądu razem z tym prawem jazdy. Dlaczego tego nie zrobiono skoro taka możliwość istnieje?
~ niezalogowany
20 maja 2016r. o 11:40
Dlaczego tego nagrania nie przekazano niemieckiej policji? Oni szybko wyłapali by pseudo-kierowcę i raczej już by nie pojeździł... Ale jak to u nas bywa, trzeba tragedii, żeby ktoś zakończył wyczyny szczyla.
~Maja niezalogowany
20 maja 2016r. o 12:54
Noge zabrac
~genius niezalogowany
20 maja 2016r. o 12:59
Łepek mieszka chyba na Polnej za galerią bo często widzę jak ta czarna padaczka tam parkuje na noc.
~aąa niezalogowany
20 maja 2016r. o 13:29
Po co mu zbieralliscie na proteze by nie miał to nie wariowal
~abc niezalogowany
20 maja 2016r. o 13:38
Niemiecka policja nie ma podstaw do ukarania kieroecy wariata. Za to ukaze, i to wysoka kara autora nagrania za naruszenie niemieckich przepisow o monitoringu... Taki kraj...
~xxxxxxx niezalogowany
20 maja 2016r. o 13:39
Zgłosić go do #tematdlauwagi skoro policja nie ma na niego wplywu