Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~XXL niezalogowany
19 maja 2016r. o 22:43
..niech s...ielowi jaja urwie razem z drugą gnatą..

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
19 maja 2016r. o 23:18
Pedofil z czarnej Astry. Jeśli nie rozjedzie wam dziecka, to je wyobraca.
~funkcjonariusz mariusz niezalogowany
19 maja 2016r. o 23:42
Swego czasu mój znajomy udzielił mu pierwszej pomocy po tym wypadku bo by sie chlopak wykrwawił na śmierć... Ale poczekajmy słabe osobniki same sie eliminuja. Byleby kogos nie zjrzywdził!!!!!
~ niezalogowany
19 maja 2016r. o 23:53
Raz o nagrodę Darwina się już otarł. Jednak los dał mu szansę. Drugiej nie będzie. Czerwony trup w Astrze
~ktos... niezalogowany
20 maja 2016r. o 7:32
Słuchajcie a może po prostu chłopak wie, że przez brak nogi jest kimś gorszym i teraz próbuje się zabić tylko mu nie wychodzi. Akurat pechowo kiedy ten dziwny czlowiek jadąc z osiecznicy uderzył w Niemca jechałem z tamtędy i przez tego delikwenta musiałem stać w pier****bym lesie i spóźniłem się przez to do dziewczyny ta mnie zostawiła i teraz przez krec ****o kuternogę i łamagę zostałem sam teraz ja go pozwę do sądu za stary moralne. Hehe

Zastosowana autokorekta

~władca niezalogowany
20 maja 2016r. o 7:53
maszyny w sklepie 24 kolo pks-u jest tam czesto w weekendy imperium i okolice wystarczy w piatek czy sobote wieczorem polatac po miescie a sam sie napatoczy mi juz dwa razy uciekł ale go dojde....
~władca niezalogowany
20 maja 2016r. o 8:00
a co do zbiorki, jedyną zbiórkę jaka można zrobić to na paliwo dla 4-5 osob z autami i wyjazd na wieczorne łowy;)
~ niezalogowany
20 maja 2016r. o 8:12
Chyba czegoś nie rozumiem skoro było tyle wykroczeń drogowych to limit punktów powinien mu się skończyć i do zabrania prawa jazdy sąd nie jest potrzebny.
REKLAMAMrowka zaprasza