Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~arko niezalogowany
24 maja 2016r. o 15:43
niech jest k-u-rwa FANPAGE założy...
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~andrzej niezalogowany
24 maja 2016r. o 18:09
cyka blyat na hui idie
~Bartek niezalogowany
24 maja 2016r. o 23:29
Widziałem jego "popisy" ponad miesiąc temu, na rondzie koło skarbówki. Obok stał radiowóz, zbiegowisko ludzi, a on bezkarnie przywiózł na masce faceta, który próbował go zatrzymać. Policja NIE ZAREAGOWAŁA. dzwoniłem na 112, gdzie powiedziano mi że jeśli na miejscu jest już radiowóz, to wszystko jest pod kontrolą. Niestety było bardzo daleko od kantroli... Tego samego dnia widzalem go jeszcze wiele razy na mieście, wyprzedził mnie raz na środku skrzyżowania, jechał z pasa skrętu w lewo na wprost. Jestem totalnie zbulwersiwany i wk...my ze on nadal jeździ! Dlaczego nie można go zatrzymać i zbadać testami narkotykowymi, zarekwirowac auta? Jestem rozczarowany działaniami policji. Apeluję do obywateli, rodziców, ludzi doroslych i poważnych, weźmy sprawy w swoje ręce, to się musi zakończyć, ZANIM zrobi komuś krzywdę.
~Ona niezalogowany
25 maja 2016r. o 1:32
~ona napisał(a): haha... troche wstyd tak brawurowo jezdzic taka zwykla rodzinna astra :D moglby fajne Audi R8 albo Lambo miec, przynajmniej milo by bylo popatrzec ...a tak to ..no coments :/
"Ktostam napisal
miło popatrzeć? na co? jak szykuje komuś kalectwo, albo śmierć na drodze? Ty to chyba blachara jesteś... taka królowa parkingów... blacha zamiast mózgu."

Oj tam zaraz blachara haha, luzik ja już 5 lat w Bc nie mieszkam, co masz do fajnych aut? Ja lubie z mężem się jego A8 przejechac ile się da po torze . jaki w tym problem? Można się w życiu bawić, życie jest jedno i nie musi być nudne. ;) ... Lubienie fajnych aut i ostrej jazdy nie oznacza braku mózgu ( brawurować można na torach, a na dobre auto trzeba ciężko zapracować - z nieba nie spada) enjoy your life ;)
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 3:32
~Ona napisał(a): ~ona napisał(a): haha... troche wstyd tak brawurowo jezdzic taka zwykla rodzinna astra :D moglby fajne Audi R8 albo Lambo miec, przynajmniej milo by bylo popatrzec ...a tak to ..no coments :/
"Ktostam napisal
miło popatrzeć? na co? jak szykuje komuś kalectwo, albo śmierć na drodze? Ty to chyba blachara jesteś... taka królowa parkingów... blacha zamiast mózgu."

Oj tam zaraz blachara haha, luzik ja już 5 lat w Bc nie mieszkam, co masz do fajnych aut? Ja lubie z mężem się jego A8 przejechac ile się da po torze . jaki w tym problem? Można się w życiu bawić, życie jest jedno i nie musi być nudne. ;) ... Lubienie fajnych aut i ostrej jazdy nie oznacza braku mózgu ( brawurować można na torach, a na dobre auto trzeba ciężko zapracować - z nieba nie spada) enjoy your life ;)

Swoim wcześniejszym wpisem dodajesz skrzydeł temu potencjalnemu zabójcy drogowemu... Pomyśl wcześniej nim coś naklikasz. Twoje hobby jest Ok, ale jak sama piszesz na torze, innym nie szkodząc.
~ niezalogowany
25 maja 2016r. o 3:34
Drodzy redaktorzy jeśli powiedzieliście A to czas powiedzieć B i ruszyć 4 litery do rzecznika policji, zapytać co on na te nasze wpisy ma do powiedzenia... Czekamy na Waszą reakcję.
~Ryżowy krul szos niezalogowany
25 maja 2016r. o 6:35
Wy po.je.bu.sy tak piszecie tak grozićie a nic nie możecie zrobić mocni to tylko jesteście w gębie cwe.le za...ni i tak was się nie boję

Zastosowana autokorekta

~travel niezalogowany
25 maja 2016r. o 6:55
~Ryżowy krul szos napisał(a): Wy po.je.bu.sy tak piszecie tak grozićie a nic nie możecie zrobić mocni to tylko jesteście w gębie cwe.le zakupczyni i tak was się nie boję

He he . Ale ty głupi jesteś MASAKRA!! Król przez 'u' pisać, rzeczywiście mózgu to ty nie masz.
REKLAMA Villaro zaprasza