~Lena napisał(a): głosowałam na Andrzeja, jestem zadowolona, dba o Polskę , wie co znaczy hasło BÓG,HONOR, OJCZYZNA o Polsce decyduje naród, nie komisja europejska
~hihi napisał(a):~Lena napisał(a): głosowałam na Andrzeja, jestem zadowolona, dba o Polskę , wie co znaczy hasło BÓG,HONOR, OJCZYZNA o Polsce decyduje naród, nie komisja europejska
chyba zartujesz? dba o polske? kiedy to robi?
on sie na ksiedza nadaje bo to mu bardzo dobrze wychodzi. nawet jego zona jest beznadziejna i nie potrafi miec wlasnego zdania a nawet nie potrafi sie udzielac za co tez dostaje kase
a haslo bog honor ojczyzna to jest jawne dyskryminowanie osob niewierzacych!!!
to jest marionetka kaczynskiego!! tak jak caly pis jest jego teatrzykiem oby tego jednego spektaklu :)
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): wypowiadają się również ci którzy dostali 500 zł , no naprawdę jaki ten Prezydent jest "straszny". Dostali kasę i pierdzielą trzy po trzy naprawdę polactwo . Wiecznie źle , nie było źle jest też źle
emem napisał(a):~ napisał(a): wypowiadają się również ci którzy dostali 500 zł , no naprawdę jaki ten Prezydent jest "straszny". Dostali kasę i pierdzielą trzy po trzy naprawdę polactwo . Wiecznie źle , nie było źle jest też źle
To czy ktos dostal 500 zlotych na dziecko czy nie jest powodem do tego zeby oceniac prezydenta negatywnie czy pozytywnie. To nie prezydent to uchwalil tylko parlament to raz. Po drugie, jesli mialoby to byc brane pod uwage w ocenie to oznaczaloby to, ze rzad/prezydent przekupil ludzi za 500 zl na dziecko.