Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

'Co łaska' :)

2900
#falco nieaktywny
30 maja 2016r. o 19:34
nawet ''purpuraci'' już zaczynają to dostrzegać :D
a strony rządowe nie zostawiają ''suchej nitki'' na tych ich ''analizach'' wg.Kempy :D

kiedy przeczytałem cały artykuł poświęcony tym ''zabezpieczeniom'' nie jestem zdziwiony ta szybko topniejącą ''rzeszą wiernych'' ;)
to co wyartykułowała Kempa -''trzeba pokładać ufność''(że nic się nie zdarzy?) to odrobina za mało ...

bo jeśli tam przyjedzie ktoś z konkretnym zamiarem zamachu to jestem pewny że nie będzie to garnek z saletrą i świeczką jako zapalnikiem... :D

Dopisane 30.05.2016r. o godz. 19:34:

wiecie co to jest ?

Improvised explosive devices

;)
tego się należy bać i nawet ''specnaz'' nikogo od tego nie uchroni ...
tym bardziej nasza Policja

aproposik
ponoć Błaszczak przeznaczył znaczne fundusze w doposażenie polskiej Policji...

w ''mopy antyterrorystyczne''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~czekam niezalogowany
30 maja 2016r. o 19:51
Falco,jesteś człowiekiem małej wiary.
Pamiętam jak żarliwie broniłeś Putina ,który nie widział swych żołnierzy na Ukrainie.
Teraz nie wierzysz w opaczność.
Putinowi wierzysz,Bogu nie.
Nawet Jaruzelski się pojednał.A Ty trwasz w grzechu.
2900
#falco nieaktywny
30 maja 2016r. o 20:40
ale bzdura z tym moim ''bronieniem''

ja wyraznie pisałem że Polsce potrzebny jest ktoś taki jak Putin jako człowiek walczący o powrót mocarstwa jakim była wcześniej Rosja ...
była co nie znaczy że nie jest ...
jego metody co do traktowania demokracji niczym nie różnią się od metod ...ów ...
tylko tych ostatnich odrobinę jeszcze hamuje UE i jankesi inaczej robili by identycznie...
Putinowi nie grozi ani jedno ani drugie :D

Zastosowana autokorekta

211
skorn
30 maja 2016r. o 23:29
No i co taki człowiek miałby robić, jaką politykę prowadzić? Chcesz mocarstwa i jednoczesnie trzesięsz dupą przed europejskimi biurokratami. Takie już masz wpojone poczucie niższości, że opinię na temat Polski czerpiesz z zagranicy, jak mówią źle to znaczy, że jest źle. Jak w końcu jakas partia postanowiła zawalczyć o minimum niezależności, to przyłączasz się do tych, którym się to nie podoba. Wróci Tusk, Schetyna i znów będzisz zadowolny, bo "salony" będą znów dobrze mówić o Polsce i poklepywać tych parobków po plecach.

<i>
~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 0:06
falco napisał(a): ''Papież Franciszek wielokrotnie krytykował zbytnie skupienie księży na materialny aspekt wykonywanych czynności. Przywódca Kościoła Katolickiego wprost sprzeciwiał się cennikom za duchowne usługi, które pojawiają się nie niektórych parafiach. Jego zdaniem takie działanie to przykład grzechu zgorszenia. Ponadto Franciszek twierdzi, że „ludzie nie wybaczają księżom przywiązania do pieniędzy”.

Mimo upomnień papieża wielu wiernych nadal spotyka się z uzależnieniem dokonania sakramentu od uiszczenia odpowiedniej opłaty. Sformułowanie „co łaska” często zastępuje określona kwota, która w razie wewnętrznej potrzeby wiernego może być wyższa, ale nie powinna stanowić mniej niż dolna grania.''

:D

Papież jest autorytetem dla ciebie skoro go cytujesz? Jeśli tak, to przyjmnij jego przekaz w całości i jutro w kolach do kościoła proś Boga o przebaczenie.
2900
#falco nieaktywny
31 maja 2016r. o 7:02
żaden papież nie był dla mnie jak to określasz autorytetem ...

bo nie może nim być osoba z której zdaniem ,z której przekazami nie liczą się ci którzy nazywają siebie ''wiernymi'' a przecież to głową '' ich kościoła jest właśnie papież ...ten ''pierwszy po Bogu'' :D

może czas już wybrać sobie własnego ?historia już zna takie przypadki...hehehe

Dopisane 31.05.2016r. o godz. 07:02:

''katolicki'' naród ...[img=1464670961_yilontk.png]

~... niezalogowany
31 maja 2016r. o 7:10
Tak Olku, oni są takimi manipulantami, że potrafią nastawić sąsiada przeciw sąsiadowi,brata przeciw bratu. Prowokują sztuczną rywalizację, np. 1000zł na remont kościoła od osoby anonimowej. Pukają do każdych drzwi. Kto da więcej, ruletka, żeby nas islam nie opanował.
2900
#falco nieaktywny
31 maja 2016r. o 7:27
no ...czas pojechać do pracy bo mnie ''co łaska'' nie grozi :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza