Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda członkiem Rady Politycznej PiS
~ niezalogowany
11 lipca 2016r. o 19:32
~:) napisał(a): Widzisz Falco... inni osiągają sukcesy, już w młodym wieku, a tobie pozostaje zgnuśniałe życie i bezproduktywne klepanie w klawisze kompa. Z braku argumentów, pomysłów na życie, braku perspektyw i wizja bezpłciowego życia aż po życia kres produkuje żółć, którą sam się trujesz... No ale cóż, twój wybór. Wszyscy odjeżdżają pociągiem sukcesu, a Tobie pozostaje podsikiwanie peronów i picie tanie wina. Bywaj... :D

bardzo trafne, ja ostatnio przestrzegałem dzieci - uważajcie bo skończycie jak ten z bolca.info
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2016r. o 19:57
tak,tak ...
a poza tym dobrze się czujesz?
jeśli nie teraz to bądz pewien że i tobie i twoim dzieciom ...y dokopią ...
to tylko kwestia czasu więc już teraz pomyśl co przez swoje rozumowanie zostawisz dzieciom ...
ucieczkę na zmywak do Londynu czy do opieki nad niedołężną Niemką? ;)

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~bolo niezalogowany
11 lipca 2016r. o 20:05
Po juz zalatwilo milionom zmywak w Londynie I opieke startch niemek. Falco wez wlacz przycisk "mysle" I zacznij myslec co piszesz. Trudno jest po latach bezkresnej wiary w PO przyznac sie ze bylo sie w bledzie. Taka natura czlowieka. Trzeba odwagi aby spojrzeć sobie w oczy
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2016r. o 20:09
ostatnimi którym zawierzyłem było przed laty SLD więc nie pieprz mi tu głupot o ''peo'' :D

ile ty masz lat że wierzysz w te pierdoły jakimi karmi cię pis?
jeszcze napisz że wierzysz w ''wybuchowe parówki '' a dopełnisz całości :D

~bolo niezalogowany
11 lipca 2016r. o 20:19
Wiara w sld to jak wiara w dziadka Mroza. Jak można wierzyć w postkomuchy z Cimoszewiczem i kwachem na czele. Po tej informacji jasne jest dlaczego tak walisz w pis. Wy poprostu inaczej nie możecie
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2016r. o 20:25
no to co wciskasz mi tu pierdoły o ''peo'' :D

Dopisane 11.07.2016r. o godz. 20:25:

kochasz ...ów?
ok.
ja ich nie kocham a nawet nie lubię ...

mam prawo?

:D

Zastosowana autokorekta

~Boleslawianin niezalogowany
11 lipca 2016r. o 20:55
To wstyd ,a nie zaszczyt.:)
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2016r. o 20:59
nie ma większego wstydu od popierania ''kłamczyńskiego'' & company :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza