Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

SMRÓD W BOLESŁAWCU I OKOLICACH

~Marian niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 10:35
Kupa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xx niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 12:00
może gazeta się tym zajmie bo wieczorem nie można okna otworzyć tak śmierdzi???????
~impreza niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 12:13
fakt - wali nieprzeciętnie! musiałem pojechać w kierunku Kliczkowa, by w tamtejszych lasach przefiltrować płuca.
4596
#becia73 nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 12:50
Nie przesadzajcie, to sama natura! Będziecie bardziej naturalne ziemniaczki później szamać! Przypomina mi to moją babcię i jej naturalny nawóz!
~Bueheheh niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 13:27
Ale wy jesteście śmieszni ;) panciom z miasta obornik z pola drażni nosek, nawet jak piesek na... w trawie to się brzydzą podnieść a feeee kto to widział, oj jaki to delikatne, oh ah, sanepid olaboga, kupą śmierdzi, halo policja kupa mi daje z pola proszę coś z tym zrobić przecież płacę podatki, haloo gazeta jak tam można żeby kupą smierdziało....hehehhe. Daje tak kurzyniec wywożony na pole żeby w naturalny sposób użyźnić glebę, chyba że wolicie sztuczne badziewie, od lat użyźnia się glebę w taki sposób a pech chcę że paradoksalnie im bardziej śmierdzący nawóz tym lepszy. Poczytajcie coś mądrego dla odmiany np książkę z biologii, a nie oglądacie te odmożdżajace programy i potem wypisują oj jak mi śmierdzi...

Zastosowana autokorekta

2945
Mgosia
31 sierpnia 2016r. o 15:42
Więc uważasz, że g.... z oczyszczalni jest dobrym naturalnym nawozem ? Z tego co wiem to ludzkie odchody są trujące . A składowanie ich w pobliżu zamieszkania sąsiadów narusza ich dobro i uniemożliwia korzystanie z ich własnych nieruchomości . Zapraszam do Kraśnika Górnego, czasami nie da się przebywać na własnym podwórku , nie wspomnę o otwarciu okna . Czy tak powinno się dziać, czy jeden śmierdziel ma prawo niszczyć wszystkich w okół ? Jak widać najwyraźniej ma, bo nic się z tym nie robi, a wręcz daje przyzwolenie !!

" Zgodnie z Kodeksem cywilnym

„Właściciel nieruchomości powinien przy wykonywaniu swego prawa powstrzymywać się od działań, które by zakłócały korzystanie z nieruchomości sąsiednich ponad przeciętną miarę, wynikającą ze społeczno-gospodarczego przeznaczenia nieruchomości i stosunków miejscowych." (art. 144)

Są to tak zwane immisje. Immisje dzieli się na:

bezpośrednie – stanowią bezpośrednią ingerencję w sferę cudzej własności, w stosunkach sąsiedzkich w zabudowie wielorodzinnej raczej rzadko występują
pośrednie – pośrednio oddziałują na nieruchomość sąsiednią, na przykład na skutek wytwarzania hałasu,

nieprzyjemnych zapachów

itp., zakłócając korzystanie z nieruchomości sąsiednich."

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 18:27
Policja powinna pozbierać mandaty od pseudodziałkowiczów. Na pewno uzbieraliby więcej niż od mieszkańców, co przechodzą obok pasów, a nie po pasach. wczoraj nie można było przejechać drogą przy TESCO, tak walił dym z działek. Działki za budowlanką zionęły dosłownie ogniem i dymem. Smród z kanalizacj, to przynajmniej nie szkodzi zdrowiu, ale dym w każdej postaci, to trucizna. No cóż, każdy w swoim sumieniu niech odpowie, czy policja komuś pomogła ? W moim przekonaniu zaszkodziła wielu...
~smród niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 19:11
Śmierdzi gównem w całym Bolesławcu !!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu