Dziś jest dla Ciebie dniem najważniejszym
Zaczyna się chwilę po wczoraj
Trwa do chwili przed jutro
Dzisiejsze dziś choć powtarza się co dzień
Jest inne niż wczoraj
Będzie inne niż jutro
Łączy je jednak coś
Co zatem łączy dziś wczoraj, dziś dziś oraz dziś jutro?
Jak dobrze że dzień świstaka trwa tylko w filmie ;)
Niepowtarzalność sprawia, że staram się z każdego dnia czerpać (witaminę D :D ) i pamiętać jak najwięcej :)
Quiz jakiś?
Ponieważ jesteś poszukiwaczem,pozwoliłem sobie wymyśleć dla Ciebie zagadkę. Tak,to jest "quiz". Myślę,że John Wayne nie obrazi się na mnie, że natchnął mnie swoimi słowami.
~_Alex napisał(a): Co zatem łączy dziś wczoraj, dziś dziś oraz dziś jutro?
Marzenie o szczęściu, cokolwiek by to miało znaczyć :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.