~ napisał(a): Pracowałem na przełomie Milicji i Policji . Poza nazwami nic się nie zmieniło ani w praca ani sposób zarzadzania Policją , ani metody. Jak miałem w d... politykę jako Milicjant tak miałem politykę w d... jako Policjant . Tych kolegów i znajomych ,których miałem to mam. To tym dupka z warszawki coś się nie podoba i dla potrzeb politycznych zgnoją własny naród. Wykorzystują ciemne strony ludzi . Podzielonym społeczeństwem się łatwo rządzi. Ludzie lubią jak się komuś zabiera lub mu się stodoła spali. Korzyści z tego żadne.
W praktyce ci którzy wtedy nie przeszli weryfikacji i poszli do innej pracy wyjdą znacznie lepiej niż ci porządni.
Powiedzmy , mundurowy który w czasie weryfikacji miał 20 lat pracy .
Jeden został zweryfikowany pozytywnie a drugi negatywnie.
Obaj mają dzisiaj wiek emerytalny -- ALE
tEN ZWERYFIKOWANY NEGATYWNIE/ UMOWNIE ZŁY/ POSZEDŁ DO INNEJ PRACY POZABUDŻETOWEJ I MA 4000 EMERYTURY KTÓREJ NIKT NIE TKNIE.
Ten pozytywny/ umownie porządny/ został w służbach i dzisiaj zabiorą mu większość emerytury.
Pisiorskie pomysły przypominają Pol pota w Kambodży.KAŻDY WYKSZTAŁCONY LUB JEŚLI COKOLWIEK POSIADAŁ ZOSTAŁ WROGIEM POZOSTAŁYCH.
PiS to organizm z niedorozwiniętych emocjonalnie główek.To banda nienawistników żerująca na cudzej pracy.
Dopisane 11.12.2016r. o godz. 16:25:
to wcześniej pomyłkowo w innym temacie wrzuciłem .
Co zaś tyczy tematu emerytur dla mundurowych będzie delikatnie mówiąc spory niesmak.
Otóż mamy pewnego generała emeryta który jako pierwszy i ostatni był i jest jedynym Polskim kosmonautą.
Jak z tego pasztetu wybrnie oszołomska ministrancka władza ?
Jak uzasadni odebranie mu emerytury ?[img=1481392748_zuqrg5y.jpg]